Oliveo met grote cijfers langs DVC

Tim van Rheenen OLIVEO 1

Tim van Rheenen was goed voor vier treffers

Met samenvatting!

Na de midweekse winst tegen KSD Marine (4-0) trad Oliveo zaterdagmiddag aan tegen laagvlieger DVC. Op een hobbelig grasveld was de ploeg van trainer Edwin Vurens heer en meester over DVC en schoot het 9 keer raak: 0-9.

Het duurde niet lang voordat Oliveo de ban had gebroken aan de Brasserskade. Na een halfuur spelen stond het 0-3 via goals van Joey van Eeden, Gerben Pels en topscorer Tim van Rheenen. Voor rust maakte Van Rheenen zijn tweede goal door raak te knikken na een schitterende voorzet van Laurens Huurman.

Na rust pikte ook rechtsbuiten Bob Ruigrok zijn doelpuntje mee, waarna de doelpuntenmachine van de Oliveanen even stokte. Wie anders dan Van Rheenen bracht de machine weer aan het draaien. De spits maakte nog twee goals, alvorens een verdediger van de thuisploeg zijn eigen keeper passeerde. Het slotakkoord was voor Niels Bentvelzen die de 9e goal van de middag maakte. In de slotfase van de wedstrijd mochten jongelingen Wesley Thakoer en Dinand van Kampen nog debuteren in Oliveo 1.

Komend weekend is Oliveo vrij, aangezien HDV uit de competitie is gestapt en deze wedstrijd dus is komen te vervallen. Oliveo 2 speelt zaterdag wel een thuiswedstrijd tegen Duindorp om 12.30 uur waarna er een gezellige 3e helft zal plaatsvinden in ‘de Koeienstal’. Iedereen is uiteraard van harte welkom om Oliveo 2 te komen aanmoedigen en na afloop te blijven hangen!