OLIVEO JO13-1 is 4e van Nederland!!!

Op 8 juni jl reisde het elftal met hun trainers Sem, Robert en Jean-Paul en de nodige support af naar het Gelderlandse Huissen. Daar gingen ze strijden, met 14 andere teams uit heel Nederland, op het NK om de beste van Nederland te worden.

Uit alle districten waren teams vertegenwoordigd 

Het beloofde een spannende dag te worden voor de jongens. In de competitie hebben ze het niet altijd makkelijk gehad. Ondanks het goede voetbal en de juiste mentaliteit lukte het niet altijd om te scoren. En als je ze zelf niet maakt, maakt de tegenstander ze. Maar vol goede moed begonnen we aan het toernooi.

En wat een geweldig resultaat hebben ze daar op het veld neergezet. De jongens hebben gestreden als zebra’s . De ochtend sloten ze af als eerste van de poule en daardoor eindigde ze bij de laatste 4.

Ondanks dat we de finales met hetzelfde vertrouwen en inzet in gingen verliepen deze jammer genoeg niet zoals in de ochtend. De halve finale werd op het nippertje verloren. Maar koppies op en strijden in de verliezers finale. Hier hebben de mannen alles gegeven, ze waren de betere partij maar helaas wilde de bal er maar niet in en eindigde de wedstrijd in een gelijke stand. De wedstrijd moest beslist worden met penalty’s. Helaas wist de tegenstander er 1 meer te scoren.

De teleurstelling was er even bij de jongens en dat mocht ook ze waren zo dichtbij en dan grijp je net naast de medaille maar wat zijn we trots op het resultaat onze jongens van OLIVEO JO13-1, ze zijn 4e van Nederland !!!!!

Gefeliciteerd mannen!!!!

Het was een super mooie en geslaagde dag.