Oliveo – DSVP video verslag dorpsderby Pijnacker

OLIVEO 1 Kampioen 2022-23

OLIVEO – DSVP 2023, de dorpsderby der dorpsderby’s van Pijnacker. Prachtig weer, overvloedig eten en drinken en een enorme hoeveelheid supporters van beide voetbalteams uit Pijnacker. Ik heb het nog nooit zo druk gezien! Het belangrijkste is dat de sfeer geweldig was. Ook de ODSV-supporters van OLIVEO waren zeer enthousiast en maakte ook een mooie show. Wauw!

Meer video beelden online later met de sfeer! ook met dank aan Hans van den Bosch (drone) en Nico van Rheenen voor ook wat mooie beelden!

De eerste helft was heel voorzichtig van beide teams. Niemand wil die fout maken voor een tegen doelpunt.

doelpunt 1-0

De tweede helft uiteindelijk was anders geworden! Door een schitterende aanval en doelpunt van Bob Ruigrok stond het 1-0, en dat bleef ook de eindstand. Beide keepers verrichtten knappe reddingen