Oliveo blijft foutloos en wint ruim van Haagse Hout

Noah Boer schot op doel

OLIVEO 1 - Haagse Hout 1- Tim van Rheenen kopbal doelpunt
Tim van Rheenen kopbaldoelpunt

Oliveo heeft zaterdag ook haar derde competitiewedstrijd in een overwinning omgezet. De blauw-witte zebra’s wonnen met 8-0 van Haagse Hout in een wedstrijd waarin het krachtsverschil pas in de tweede helft tot uitdrukking kwam. Door dit resultaat blijft Oliveo op basis van het doelsaldo van 37 (!) doelpunten voor en 0 tegen bovenaan in de 4e klasse E.

OLIVEO 4e klasse

In tegenstelling tot de eerder gespeelde wedstrijden tegen DVC en HDV had Oliveo het lastiger in de eerste helft en dit resulteerde in een ruststand van ‘slechts’ 3-0. Tim van Rheenen was tweemaal trefzeker en Max Huurman maakte de derde Oliveaanse treffer.

Na de rust werden de Oliveanen slordiger en dit kwam het spelbeeld niet ten goede. Het publiek op de Groene Wijdte zag veel verkeerde passes, verkeerde keuzes en kansen die niet werden benut.

Ondanks deze mindere fase liep de score in het laatste gedeelte van de wedstrijd fors op. Oliveo was conditioneel een stuk sterker dan Haagse Hout en mede hierdoor volgenden nog 5 doelpunten. Van Rheenen maakte er nog twee, terwijl ook Noah Boer en invaller Laurens Huurman hun naam op het scorebord schoten. Tussendoor passeerde een Haagse verdediger ook nog zijn eigen doelman.

Oliveo kan zich na de 8-0 zege opmaken voor een midweekse bekerpot tegen Blauw-Zwart uit Wassenaar. Aanstaande zaterdag staat om 14.00 uur op De Roggewoning in Wassenaar het duel met Graaf Willem II VAC op het programma. ~ tekst via Leon Woutersen