OLIVEO 16-23 bekert verder in de Haaglanden Cup

OLIVEO 16-23 (oftewel jong OLIVEO 1) heeft een uitstekende prestatie geleverd door met 3-0 te winnen van het sterke VELO O23 wat uitkomt in de 2e divisie. (Haaglanden artikel) VELO kwam sterk uit de startblokken. Al in de eerste minuut moest doelman Martijn Taal handelend optreden om de 0-1 te voorkomen. Gaandeweg de eerste helft kreeg OLIVEO meer overwicht, met als resultaat de 1-0 van Luc Brouwer die oog in oog met de keeper van VELO beheerst scoorde. Na de rust drong VELO aan, maar zowel verdediging, doelman en paal/lat stonden in de weg. Een goede uitbraak van OLIVEO via Kouwenhoven en Brouwer werd op formidabele wijze afgerond door Sem van Venrooij, die zo zijn sterke optreden met een goal bekroonde. De laatste treffer was wederom van Luc Brouwer, op aangeven van Noah Boer kreeg hij de 3-0 op een dienblad aangeleverd. Hierna wat frustraties bij VELO waardoor de goed leidende scheidsrechter het tijd vond even af te koelen. De laatste 10 minuten leverde nog 1 goede kans op voor OLIVEO, maar Brouwer kon helaas de bal niet voldoende richting meegeven.

Dion Zonderop en Louis van de Burg maakten hun debuut.

OLIVEO bekert nu verder tegen Leidschenveen. Ook deze wedstrijd wordt op de Groene Wijdte gespeeld. Datum is nog niet bekend, dus hou de website in de gaten.

De volgende wedstrijd van jong OLIVEO 1 is thuis op 14 februari (20:15) in de Delftse Beloftencompetitie. Tegenstander is Honselersdijk. Zet het alvast in de agenda en support our team!

Opstelling: Taal; T. Dilling (Goedhart), van Es, Damen (Zonderop); van der Eijk, Smits (Keijenberg), Kouwenhoven (van de Burg), Gielisse (Termoshuizen); van Venrooij, Boer, Brouwer