Oliveo 1 – HPSV 1

HPSV wordt overklast door Oliveo: vizier kan na 1 helft op dinsdag.

Al voor rust liep de thuisploeg uit naar een 6-0 voorsprong. Na rust liet Olivoe de teugels wat vieren waardoor een 10-1 als eindstand genoteerd werd. Wederom een eenzijdig duel waarin Oliveo dicteerde en de bezoekers probeerden de schade beperkt te houden.

In de uitwedstrijd had Oliveo nog verassend veel moeite gehad met HPSV. Daar bleek zaterdag niets van. Na tien minuten lag de bal al in het net via een kanonskogel van Joey van Eeden. Bij de 2-0 – even later – etaleerde Van Rheenen zijn voetbalvernuft door de bal te laten lopen voor Noah Boer die makkelijk kon binnenschuiven. Nog voor rust liepen de zebra’s uit naar een 6-0 tussenstand. Achtereenvolgens Laurens Huurman, Max Huurman, Van Rheenen en en wederom Max Huurman zorgden voor de ruststand.

Na rust Schakelde Oliveo een tempo terug. HPSV speelde wat verder naar voren en deelde wat speldenprikjes uit. Daarnaast werden er ook andere middelen gebruikt (die weinig met voetbal te maken hadden) om de zebra’s van de wijs te brengen. De thuisploeg profiteerde eerst nog van de geboden ruimte door de 7-0 te maken via Noah Boer. Daarna deden de bezoekers wat terug met een fraai doelpunt; 7-1.

Hierna werd er veelvuldig gewisseld aan beide kanten. De wissels aan de zijde van Oliveo gaven wat nieuw elan aan de ploeg. Van der Zwan kaptde en draaide zich tweemaal naar een doelpunt. Het slotakkoord was voor Bentvelzen, waarme Oliveo andermaal tien of meer doelpunten maakte.

Aanstaande dinsdag speelt Oliveo een uitwedstrijd tegen Vredenburch. Zaterdag 14 mei worden de degens gekruist met Celeritas. Dit lijkt de wedstrijd te zijn waarin de strijd om het kampioenschap beslecht wordt

Max Huurman wijst waar hij de bal wil ontvangen.