OLIVEO 1 – CVC Reeuwijk 1 verslag en O16-23 naar halve finale Haaglanden Cup!

200 wedstrijden!

OLIVEO 1 – CVC Reeuwijk 1 de wedstrijd verslag van de 1-0 overwinning voor de thuis ploeg. Niet veel over to zeggen. 3 punten! (nog steeds in de 2e plek) – stats – 2 jubilarissen: Gerben Pels en Dewie van Wichen hebben beide 200 duels in de hoofdmacht gespeeld! Goed gedaan jongens.

Forum Sport O23-1 – OLIVEO 16-23 1/4 finale Haaglanden O23 Cup! (0-1)

Verslag Haaglanden voetbal. Forum Sport O23-1 – OLIVEO 16-23.

Afgelopen dinsdagavond in Voorburg, OLIVEO 16-23 mag uit spelen tegen een sterke team in de Divisie 1, Forum Sport O23-1. OLIVEO komt met een mix 1, 2, O23 en 19-1 spelers voor een leuke 1/4 finale wedstrijd voor de Haaglanden Cup O23 2023.

De eerste helft was een echte schaakspel-wedstrijd, waarbij elk team de verdediging van de ander op de proef stelde. OLIVEO had de beste twee scoringskansen. De doelman van Forum Sport redde knap op een goed geplaatst schot van de OLIVEO-spits. Maar dat was alles, a real defensive battle.

In de tweede helft waren er veel wissels en dat had zeker invloed op de wedstrijd. Zozeer zelfs dat de laatste poging om een speler te wisselen leidde tot een weigering van de scheidsrechter, hoewel de regels van de Haaglanden Cup dit toestonden, wat ertoe leidde dat Forum Sport hun verdedigingsschilden liet zakken en OLIVEO in de 90e minuut de 1-0 scoorde, the match winning goal! Mooi doelpunt, maar wat een assist!

TAC’90 heeft gewonnen van Zuid West DH. “TAC’90 gaat nu in de halve finale op bezoek bij OLIVEO.” Bron – https://haaglandenvoetbal.nl/nieuws/62963/o23-cup-forum-sport-verslikt-zich-in-oliveo-tac90-beker-verder/

Forum Sport O23-1 – OLIVEO 16-23 Haaglanden O23 Cup kwartfinale