Oliebollentocht Coronaproof

Een wederom geslaagde Oliveo Oliebollentocht!Op donderdag 30 december hebben we ondanks alle Covid-19 beperkingen toch de traditionele Oliveo Oliebollentocht gehouden.Het weer was prima, de temperatuur voelde alsof het voorjaar was, wel stond er een stevige wind. Dit betekende dus echt uitwaaien op het Wassenaarse strand, de vanouds gekozen favoriete plaats waar de oliebollentocht elk jaar wordt gehouden.

De Oliveo Kampcommissie heeft getwijfeld;Hoewel er in het begin werd getwijfeld of we wel of geen tocht zouden organiseren heeft de Oliveo Kampcommissie het toch gewaagd om de oliebollentocht door te laten gaan wat uiteindelijk een zeer geslaagd besluit bleek. Met wat aanpassingen hebben we een te grote samenkomst kunnen voorkomen en was er geen drukte in de kantine. Al om even over acht zijn Kees Wijsman en Martijn Dokkuma in de auto gestapt om bij de Wassenaarse Slag de puzzeltocht uit te zetten. De keukenstaf was om negen uur bij Oliveo om zich voor te bereiden op het oliebollen bakken. Rond tien uur is de eerste emmer met beslag opgehaald en werd er begonnen met bakken. Ook dit jaar heeft Bakkerij Rijnbeek voor voor het beslag gezorgd, hiervoor namens alle deelnemers hartelijk dank! 

Tussen 11:00 en 12:30 uur startenDit jaar werden de deelnemers op de parkeerplaats in Wassenaar door de mensen van Oliveo opgevangen en ontvingen zij het formulier waarop men de letters die op de kaartjes stonden in een goede volgorde moesten invullen. De spelleiding van het Oliveo Jeugdkamp had dit jaar weer toepasselijke namen weten te vinden. Er zijn ruim 50 formulieren ingeleverd met daarop de juiste woorden. Na de puzzeltocht konden de deelnemers het formulier in de kantine inleveren in ruil voor een zakje oliebollen die ze mee naar huis mochten nemen.

De goede uitslag is;

  • Groen; Kunststofvelden
  • Oranje; Spelersdugout
  • Bruin; Scheidsrechter
  • Blauw; Buitenspelgeval
  • Rood; trainingspartijen

Uit de stapel ingevulde formulieren zijn door de spelleiding 3 winnaars gekozen, het zijn;Ruben Verboon, Jesse van Dijk en Xavi MasseusEr liggen in de commissiekamer van Oliveo leuke prijzen op jullie te wachten. Zodra de kantine weer open is kunnen jullie deze ophalen.

Inschrijving Oliveo Jeugdkamp 2022 is gestart.Gelijk met de oliebollentocht is de inschrijving voor het komende jaar gestart, Het Oliveo Jeugdkamp is de eerste week van de grote vakantie, dit jaar van 9 tot en met 16 juli. Kijk voor meer informatie op de site van oliveojeugdkamp.nl De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde oliebollentocht, de tocht was leuk, het weer was goed, de oliebollen waren heerlijk en allemaal op! En… er hebben zich al meer dan 35 deelnemers voor de komende jeugdkamp aangemeld. Wacht dus niet te lang met inschrijven want vol is vol!!!De Kampcommissie van Het Oliveo Jeugdkamp.