NK-Shoot out

Op een schitterende zonnige zondag heeft de jeugd van Oliveo moedig gestreden om een golden ticket te winnen voor de landelijke finale op 19 juni in het Excelsior stadion in Rotterdam.
Ongeveer 125 jeugdleden van O8 tot O15 waren aanwezig.
Bij de Shoot Out probeert de speler in een 1:1 de keeper te passeren.En het waren vandaag niet zomaar de 1e de beste keepers maar keepers van minimaal een leeftijdsgroep ouder.Petje af voor de keepers vandaag.  Voor hun zeer intensief en warm.

Aan het einde van de ochtend klonk het startsignaal voor de jeugd van O8/9 en waren er mooie duels te zien tussen keeper en speler.  Daniel van Vugt en Jesse van Dijk waren in deze leeftijdsgroep de gelukkige winnaars van het Golden Ticket.
Bij de jeugd van de O10/11 wederom een mooi spektakel op het heetst van de dag en ja hoor de strijd ging gelijk op.Zo gelijk op dat er een finaleronde moest komen voor Jay Haket, Boet Hagen en Ryan Sebel.  Deze jongemannen maakten het elkaar heel erg moeilijk maar uiteindelijk werd Boet uitgeroepen tot winnaar.  Voor het 2e achtereenvolgende jaar.Milan Mansveld was hier de winnaar bij de O11.
En dan tijd voor de “grote mannen” van O13/14 en zij mochten het opnemen tegen de keepers Vince, Jarno en de toppers van O19 Martin en Martijn.  Ook hier werd flink gestreden en was er voor de jongens van O14 ook een finaleronde nodig die werd glansrijk gewonnen door Tom Zandijk.Bij de jongens O12 was Casper Vermeulen de winnaar.En dan de winnaar van O13, een klasse apart, Tijn Wustefeld. Tijn heeft de hele dag al staan keepen en wint dan ook nog in zijn leeftijdsgroep.

Tijdens of na de Shoot Outs was er voor de jeugd nog limonade en chips.