Niemand Buitenspel

Geldzorgen

Heb je momenteel zorgen over het betalen van je contributie of voetbalkleding? Door geldzorgen kan de voetbalcontributie of een paar nieuwe voetbalschoenen één van de kosten zijn die je niet meer kan betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. 

Oliveo heeft zich hierdoor aangesloten bij het programma ‘niemand buitenspel’, opgezet door de ING. Het programma ‘niemand buitenspel’ zet zich samen met de KNVB en maatschappelijke partijen in voor mensen met (kleine) schulden. Een steeds actueler thema (helaas) nu ook steeds meer clubs en leden in de knel komen, bijvoorbeeld bij het betalen van de contributie, energie en voetbalspullen. Via de website www.geldfit.nl/voetbal kunnen leden regelingen per gemeente vinden. Daarnaast werkt het programma samen met vrijwilligers die clubs en leden kunnen ondersteunen met deze regelingen. Uiteindelijk is het belangrijk dat leden weten waar ze terecht kunnen en dat het probleem van schulden bespreekbaar wordt.

Voor meer informatie over dit onderwerp kan je vanaf volgende week posters en flyers op de club vinden. Uiteindelijk moet sport voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Meer informatie kan je vinden op onze contributiepagina.