Neptunus-Schiebroek 1 – Oliveo 1: Amazing Comback!

Dewi Winning goal Oliveo Neptunus

Voetbalspektakel met een comeback van 3-0 naar een 3-4 overwinning!

Oliveo ging op bezoek bij Neptunus-Schiebroek 1 met als doel drie punten te behalen en de koppositie te behouden. Echter, net zoals het weer, bleek het spel behoorlijk wisselvallig te zijn. Kort samengevat stond het 1-0 bij rust, 3-0 in de 60ste minuut, en eindigde de wedstrijd met een ongelooflijke 3-4 overwinning! Ja, ja, een waar voetbalspektakel! Video verslag: https://www.youtube.com/watch?v=08oUJ1DlMq8

Dewi was de gouden wissel die twee doelpunten wist te scoren, waaronder de winnende goal!
Oliveo toont twee gezichten en maakt geweldige comeback

Ook een mooie video verslag van Neptunus: Neptunus geeft grote voorsprong weg tegen Oliveo (video)

Met het oog van de tijger geeft deze groep niet snel op! Het was een fantastische wedstrijd voor het publiek, hoewel er hier en daar wat slordigheden waren. Neptunus-Schiebroek liet zich ook op momenten van hun beste kant zien. Overigens is het een heel gezellige club daar. Volgende week spelen we thuis tegen Verburch 1.