Meer dan Voetbal

Blije supporters bij OLIVEO!

Onderbouw Oliveo meer dan Voetbal

Met heimwee kijkt de Oliveo-onderbouw terug op een fantastisch evenement in de herfstvakantie. Want dat was het. De gehele onderbouw ( O8, O9 en O11) gingen met elkaar Bowlen. 
Meer dan 100 kinderen samen met vele vrijwillige ouders (max 2 per groep) vertrokken op 16 oktober om 8.30 uur vanuit Oliveo naar bowlingcentrum Westerpark. 20 banen stonden voor ons klaar, schoenen aan, bal in de hand en gooien maar. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste strike een feit was.

Dansjes, zingen en veel lol was duidelijk zichtbaar over de groepen heen. Jongens en meisjes van verschillende leeftijden die genieten van een gezamenlijke activiteit. Het leek af toe geen bowling activiteit, maar meer een discohal. Voor ons als begeleiding was het algauw duidelijk Oliveo is meer dan alleen voetbal. Het is een vereniging. Kijk zelf maar 😉 Link naar video: OLIVEO Bowling – YouTube

Nagenietend van het verleden kijken we alweer uit naar de volgende activiteiten, mits de regelgeving rond het Coroavirus het allemaal toelaat.Vooralsnog hebben we te maken met de nodige beperkingen en hebben we al activiteiten moeten verplaatsen naar het nieuwe jaar.  Wintertoernooien zijn al afgelast en helaas geen nachtelijke speurtocht met overnachting in de kerstvakantie maar hiervoor hopen we 15 januari een mooi alternatief te hebben. Hopelijk hebben we dit jaar dan nog wel de oliebollentocht en proberen we onderling voetballend de komende periode nog wel door te komen.

Geef een reactie