JEUGDKAMP naar JAPAN!

Van zaterdag 13 juli tot zaterdag 20 juli gaat de jongste jeugd van Oliveo Voetbal weer op zomerkamp.

Dit jaar al voor de 78e keer, onafgebroken vanaf 1947, en zodoende kunnen we wel stellen dat wij het oudste voetbal jeugdkamp van Nederland zijn.

Met 78 deelnemertjes in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar en met een 34 koppige begeleiding weer een volle week genieten in de omgeving van de Loonse en Drunense Duinen.

Voor de allerkleinste deelnemertjes is het mogelijk om een halve week mee te gaan, maar de ervaring leert dat er halverwege de week toch wordt gekozen om de hele week te blijven

Het kampthema dit jaar is Japan en de groepsnamen zijn gelinkt aan Pokémon figuren, Japanse voetbalclubs en typisch Japans namen zoals sumo, sushi, geisha en karate. Het kamphuis noemen we Minka en de keuken heeft een Japanse sfeer.

De gehele week wordt er onderling in kleine groepjes met sport en spel gestreden en wordt er natuurlijk veel gevoetbald en…met mooi weer naar het zwembad.

Het is al weer voor het 20e jaar dat we naar ons vertrouwde kampadres “Het Kuyperhoefke” in Loon op Zand gaan en het beloofd dan ook weer een fantastische kampweek te worden.

En is het niet zo dat je bij Oliveo voetbalt om mee op kamp te gaan….?

Dat het Oliveo Jeugdkamp nog steeds zo populair is komt zeker door de enthousiaste begeleiders die graag een week van hun vakantie hiervoor beschikbaar stellen.

Daarnaast zijn het ook de sponsors die ons financieel en materieel ondersteunen, want zonder hun bijdrage is dit alles onmogelijk.

Neem ook eens een kijke op de website;  Oliveojeugdkamp.nl  Deze wordt dagelijks bijgehouden en alle informatie over het kamp is hier te vinden is.

Wil jij ook eens zo’n onvergetelijk kamp beleven, wordt dan lid van Oliveo Voetbal dan kun jij er volgend jaar ook bij zijn!