Jeugdkamp gaat weer van start!

Oliveo maakt zich op voor jeugdkamp editie 77

Traditioneel is de eerste week van de zomervakantie de week waarin Oliveo haar jeugdkamp houdt. Ook dit jaar gaat Oliveo dat, voor de 20e keer, doen bij kampeerboerderij Kuijpershoefke in Loon op Zand. 

Kampleider Arjan Zonderop heeft er zin in. ‘Het is voor mij één van de hoogtepunten in het jaar. Kuijpershoefke voelt als thuiskomen. Met een eigen stuk bos en de Loonse en Drunense duinen om de hoek kunnen we veel leuke activiteiten doen. Wat is er mooier dan met een grote groep jongens en meisjes er weer een spetterende week van te maken?’ 

Dat vraagt natuurlijk ook om een stevige organisatie. ‘En die hebben we. In totaal 33 mensen waarvan 6 stagiaires, want we denken ook aan de toekomt. Een aantal gaat al heel lang mee, soms meer dan 30 jaar. Dus voor verrassingen komen we niet echt meer te staan’, zegt Arjan met een glimlach.

De Oliveo kampweek, die begint op 8 en eindigt op 15 juli, is thuis te volgen via de website www.oliveojeugdkamp.nl  en de social mediakanalen Instagram en Facebook.