Interview Jeffrey Paanakker

Enige tijd geleden kon u al lezen dat kind van de club Jeffrey Paanakker is teruggekeerd naar OLIVEO. Het lijkt korter, maar na 5 jaar is hij terug op het oude nest. Daarom tijd voor een kort interview om (opnieuw) kennis te maken de technisch begaafde middenvelder.

Hoi Jeffrey, welkom terug bij OLIVEO. Kan je vertellen waarom je van DHL weer naar OLIVEO gaat? Toen ik bij DHL kwam was er een vaste groep wat in het 1e van de selectie speelde. Gedurende de 5 mooie jaren dat ik bij DHL heb gevoetbald zijn daar steeds meer spelers gestopt. Daarbij komt dat DHL ook een zaterdagvereniging wordt. Hierdoor was voor mij de keuze gemakkelijker om weer terug te keren bij mijn vrienden van OLIVEO.

Voor de gene die je een beetje uit het oog zijn verloren, wat voor type voetballer ben je? Ik ben een spelverdeler die de afgelopen seizoenen veel op het middenveld heeft gespeeld. Daarnaast ben ik een makkelijker loper die veel meter kan afleggen tijdens een wedstrijd.

Je bent nu een paar jaar ouder, wat neem je mee van DHL naar OLIVEO? De afgelopen seizoenen heb ik bij DHL wat meer een rol gekregen als leider in het veld. Waar nodig zal ik dit ook bij OLIVEO proberen toe te passen.

Wat zijn je verwachtingen voor dit seizoen? OLIVEO heeft dit jaar een goede en brede selectie. Ik verwacht dat zowel het eerste als het tweede mee moeten kunnen doen voor promotie. Ik ben blij weer terug te zijn bij de club waar ik ooit begonnen ben met voetballen. En heb weer veel zin om van start te gaan!

Jeffrey bedankt en veel succes in het blauw-wit!