Hillegersberg 1 – Oliveo 1 verslag

Hillegersberg 1 - Oliveo 1

De tweede competitiewedstrijd voor Oliveo 1 tegen het altijd sterke Hillegersberg vond plaats in de 2e klasse D. Foto’s: https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0N55kQs4G7U8Oc

Hillegersberg was in de eerste helft niet ongevaarlijk, misschien zelfs gevaarlijker dan Oliveo, maar er werden geen echte kansen gecreëerd. Dan, laat in die eerste helft, scoorde Oliveo hun eerste doelpunt. Max gaf een scherpe voorzet vanaf de rechterflank, die perfect werd binnengekopt door Noah, wat resulteerde in een 1-0 voorsprong voor de gasten. Een prachtige kopbal waar de keeper geen kans tegen had. Overigens moest hun keeper flink aan de bak in de tweede helft.

In de tweede helft zag Hillegersberg langzaam maar zeker de controle over de wedstrijd verliezen. Toen, uit een corner, scoorde Oliveo opnieuw via Nick. Het stond 2-0 midden in de tweede helft. PP maakte een scherpe redding, maar afgezien daarvan hielden onze verdedigers Hillegersberg op nul doelpunten en ontstond er steeds meer ruimte voor tegenaanvallen, helaas zonder resultaat.

Hillegersberg 1 - Oliveo 1  Peter Klarenbeek
Peter droeg ook zijn steentje bij om het team te helpen!

Het was een prima wedstrijd, waarin we opnieuw 3 punten pakten, en op basis van doelsaldo staan we nu bovenaan in de 2e klasse D.