G-team op voetbalkamp naar Texel

Dit jaar is het G-team van vrijdag 14 t/m maandag 17 juni op voetbalkamp geweest naar Texel.

Ondanks dat de weergoden niet echt mee werkten, genoeg regen en wind helaas wat minder zon, hebben we een prima tijd gehad op Texel.

Er is volop gevoetbald, EK-voetbal gekeken, gekaart en veel gelachen.  Er is zelf met een “gejut” touw, touw getrokken op het strand. Wel jammer dat het ene team de hulp van een stevige Duitse toerist nodig had om uiteindelijk te winnen.

Uiteraard was ook de muziekbingo weer van de partij. Helaas begaf halverwege de bingo de CD speler het. Gelukkig konden we dankzij Rick en zijn tablet de bingo afmaken. Dankzij de mooie prijzen (beschikbaar gesteld door Bloei, waarvoor dank) viel iedereen in de prijzen!

Als afsluiting hebben we maandag een stadiontoer gemaakt in het AZ stadion. Het enige echte voetbalstadion van Noord Holland. Daarna nog even langs restaurant de Goude bogen om vervolgens moe maar voldaan weer terug naar Pijnacker te gaan.

We willen graag alle sponsors (groot en klein) bedanken voor hun gulle bijdragen. Speciale dank gaat uit naar de gebroeders Rijnbeek, die ons ook dit jaar weer geheel belangeloos hebben voorzien van hun over heerlijke en gezonde broodprodukten!

Inmiddels zijn we alweer een week terug maar op de achtergrond wordt er echter al weer druk gezocht naar de volgende unieke voetbalkamp locatie voor wellicht al weer het 25e?? Oliveo G-voetbalkamp!