Even opfrissen!

Draag je steentje bij!

Met het nieuwe voetbalseizoen in het vooruitzicht, willen we graag jullie aandacht vestigen op twee waardevolle mogelijkheden om je betrokkenheid en kennis op het gebied van scheidsrechterschap te vergroten. Onze club floreert dankzij de inzet van elk lid, en we zijn verheugd om samen te werken aan een succesvol seizoen vol sportiviteit en plezier.

**1. Assistent Scheidsrechters / Grensrechters (opfris) avond**

Of je nu een ervaren assistent-scheidsrechter bent of net geïnteresseerd raakt in deze rol, onze (opfris) avond staat voor iedereen open. Op woensdag 23 augustus van 19:00 tot 21:30 uur (inclusief pauze) komen we samen op onze thuisbasis in Pijnacker. Onder leiding van een deskundige KNVB-docent zullen we ons concentreren op nieuwe regels, veelvoorkomende discussiepunten en andere onderwerpen die jullie van belang achten.

Om ervoor te zorgen dat we deze avond op maat kunnen maken, vragen we je vriendelijk om dit formulier in te vullen: https://forms.office.com/e/hCr9tzA17m. Jouw input zal ons helpen de avond zo waardevol mogelijk te maken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

**2. Pupillenscheidsrechter / Spelbegeleider Opleiding**

Bij Oliveo streven we ernaar om het scheidsrechtersbeleid te versterken en te ontwikkelen. Als onderdeel hiervan bieden we de mogelijkheid tot de Pupillenscheidsrechter / Spelbegeleider Opleiding, gericht op JO8 – JO12, met mogelijkheden voor JO13+.

Met de verwachte start in september/oktober, zijn we enthousiast om deze opleiding aan te bieden in samenwerking met naburige verenigingen. Alle opleidingscriteria zijn beschikbaar via deze link: https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/opleidingen/spelbegeleider/pupillenscheidsrechter. Heb je trainers, ouders, familieleden, spelers (12+) of anderen die interesse hebben in deze opleiding? Stuur ons dan alsjeblieft hun namen (en bondsnummer) per e-mail.

Houd er rekening mee dat inschrijvingen op basis van ‘first come, first served’ worden behandeld vanwege beperkte beschikbaarheid. Bovendien neemt Oliveo de kosten van de opleiding op zich, op voorwaarde dat de deelnemer komend seizoen een aantal wedstrijden begeleidt.

Als je vragen of opmerkingen wilt delen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en een geweldig nieuw voetbalseizoen!

Met sportieve groet,

Joel Meijer
Scheidsrechterscoördinator Oliveo
E-mail: scheidsrechters@oliveo.nl

MEER INFO OP DEZE PAGINA