Einde van ’the last dance’

Traditiegetrouw heeft de Oliveo selectie de laatste jaren weinig verloop gekend. Dat is dit seizoen wel anders omdat een groot aantal ervaren en oudere spelers stoppen met selectievoetbal. In de loop van het seizoen is de TC al geïnformeerd over het feit dat Brian (58), Gerben (208), Leon (243), Ludo (224), Luuk (56), Mark (237), Niels (232), Robbert (169), Tom (65) en Wessel (220) een nieuw zaterdagelftal gaan oprichten. Hoewel niet alle spelers dit seizoen in het 1e hebben gespeeld zijn meerdere jongens ook belangrijk geweest voor het 2e. Al met al gaat er ruim 1.700(!) wedstrijden in het vlaggenschip verloren! Een aderlating voor de zaterdag-selectie.

Na de overstap van de zondag naar de zaterdag was de oude garde vastbesloten de selectie weer op niveau terug te brengen. Middels 2 kampioenschappen is die missie geslaagd! Vanaf deze plaats alvast veel dank voor hun inzet en commitment de afgelopen jaren. Naast het voetbal speelde ze namelijk ook een belangrijke rol met overige (organisatorische)activiteiten binnen de club. Er zal op een later moment passend afscheid genomen worden.

Toch zal de selectie ook volgend jaar voldoende kwaliteit en kwantiteit bezitten met genoeg spelers die ervaring hebben. Tezamen met nieuw en bestaand talent zal er weer een evenwichtige selectie staan. Als de overschrijvingstermijn is gesloten maken we de balans op. Later meer.