Doelpunten en saves van de week en OLIVEO 1 gaat verder in de KNVB beker

doelpunten van de week

Weer Heel veel doelpunten de afgelopen week en wat een tweede helft van OLIVEO 1 tegen Blauw-Zwart in de 2e ronde van de KNVB beker!

In de afgelopen week, hebben wij geweldige doelpunten en reddingen van de voetballers en keepers kunnen filmen! Zelfs van de alle jongste team-spelers. Stuur jouw beelden naar ons, graag! (Neem contact op met uw zoon of dochters coördinator)
Heel veel doelpunten en reddingen – Veel plezier en wat was jouw favoriete doelpunt, voetbalskills of redding?

OLIVEO 1 – Blauw Zwart 1 ••• KNVB Beker 2e ronde

Wat een tweede helft! Wat mooie aanvallen en doelpunten!

In het bekerduel tegen Blauw-Zwart won het vlaggenschap knap met 5-1. Na een achterstand bij rust waren het Gerald, Noah en Max die binnen 12 min. orde op zaken stelde. Donny en opnieuw Noah zorgde voor de eindstand. Op naar de volgende ronde!