Pupil van de week

14 oktober 15.00 uur Oliveo – HBSS

Zaterdag 14 oktober nemen de mannen van Willem van der Smit het op tegen het “Oranje van Schiedam”, ook wel luisterend naar de naam HBSS.

Aanvang van deze strijd op de Groene Wijdte is 15:00uur.

Balsponsor voor deze wedstrijd is de Laen Makelaardij

Pupil van de Week

Ook deze thuiswedstrijd hebben we weer een pupil van de week en dit keer luistert hij naar de naam Desney Marten uit de JO11-3.

Hieronder stelt hij zich voor:

Hallo allemaal,

Ik ben Desney en ik ben nu 9 jaar. Ik ben begonnen bij de Ukken en ik zit nu in de JO11-3.

Ik sta meestal in de verdediging, maar ik vind het ook erg fijn op het middenveld (en af en toe een keer voorin). Ook keepen vind ik leuk, maar ik ben nog niet zo lang dus ik kan nog beter even doorgroeien zodat ik ook de hoge ballen tegen kan houden. Soms komt mijn lengte wel goed van pas als ik een mannetje voorbij wil dribbelen. Dribbelen en mooie acties zijn mijn specialiteit en als het even kan maak ik ook graag een doelpunt.

Ik train op maandag en woensdag (dan gaat mijn vader Diego ook mee als trainer). Vorig seizoen trainde ik naast Oliveo ook bij Kanu Experience in Rotterdam, daar heb ik ook veel geleerd. 

Ik heb het erg naar mijn zin bij Oliveo. Ik heb fijne trainers en leuke voetbalvrienden. Ook het kamp vond ik afgelopen zomer heel erg leuk.

Naast voetbal vind ik het ook leuk om wat te gamen of buiten te spelen. 

Groetjes Desney Marten