Afsluiting superseizoen 2022-2023

De voltallige selectie heeft het seizoen gezellig afgesloten. Met een BBQ op een zonovergoten terras.
Beelden zeggen meer dan woorden….
Met dank aan David Dilling

De Hoofdsponsors

  • Teesing: Teesing is een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische oplossingen voor vloeistoffen en gassen. Ze leveren producten en diensten op het gebied van onder andere pneumatiek, hydrauliek en instrumentatie. Teesing biedt innovatieve oplossingen en heeft ervaring in verschillende sectoren, zoals de chemische industrie en de medische technologie.
  • BHV Nederland: BHV Nederland is een organisatie die zich richt op bedrijfshulpverlening (BHV). Ze bieden trainingen en cursussen aan om medewerkers op te leiden tot gecertificeerde BHV’ers. BHV Nederland helpt bedrijven om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen en de juiste maatregelen te nemen in geval van noodsituaties.
  • Bexter: Bexter is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het registreren van bonnen en het real-time traceren van deze assets met behulp van verschillende technieken zoals RFID en IoT. Of het nu gaat om karren, platen, fusten, kunststof pallets of rolcontainers, met TrackOnline heb je altijd precies inzicht in hun locatie. TrackOnline biedt een nauwkeurige emballage administratie in de cloud.
  • Telstar Mediagroep: Telstar Mediagroep is een mediabedrijf dat zich richt op lokale nieuwsvoorziening. Ze beheren diverse lokale nieuwswebsites en -kranten, waarin ze verslag doen van het nieuws en evenementen in de regio. Telstar Mediagroep speelt een belangrijke rol in het informeren van de lokale gemeenschap en het bevorderen van betrokkenheid bij het nieuws.

FOTO’S