Pupil van de week: Remy Gjaltema

Zaterdag 19 november komt Soccer Boys op bezoek bij de trotste koploper Oliveo. Bij winst is oliveo winnaar van de 1e periode welke recht geeft op nacompetitie voor promotie! Aanvang is om 15.00 en met deze regio-derby een aantrekkelijk affiche voor een mooie pot op de zaterdag. De ballensponsor is SNS Bank.

De pupil van de week is dit keer Remy Gjaltema, speler uit de O9-2 en de kleinzoon van opa Koos van der Stap.  Dus Oliveo zit hem in de genen. Nu maar hopen dat hij vrijdag niet wordt opgepikt door de scouts van Sinterklaas. Hieronder stelt hij zich voor.

Hoi. Ik ben Remy, 8 jaar oud en ik voetbal in de O9-2 waar ik het heel erg naar me zin heb. Mijn hobby’s zijn natuurlijk voetballen, maar ook schaatsen en lekker met me vrienden spelen. Mijn favoriete club is Feyenoord net als Oliveo koploper. Daarom zou ik graag in de Kuip willen voetballen! Op dit moment is favoriete speler Gimenez. Oliveo vind ik een fijne club en hopelijk zullen ze zaterdag weer winnen.