Sponsors

Hoofdsponsors – BHVNederland

Helpt u mee mensenlevens te redden?

Een belangrijke reden om een van de hoofdsponsors te worden van Oliveo, is het feit dat voetbal meer is dan tegen een bal trappen, te scoren en te winnen. Voetbal laat mensen samenkomen en bewegen, en draagt bij aan het sociale component dat in de samenleving zo belangrijk is. Mensen die lekker in hun vel zitten zijn gezonder en dragen bij aan een gezondere maatschappij. Oliveo heeft van jong tot oud het sociale aspect op één staan! Voor ons de reden om ons aan Oliveo te verbinden!

Van origine zijn we een opleider die zich beweegt in de zakelijke markt door heel Nederland. Inmiddels bestaan we uit BHVNederland Opleidingen, BHVNederland Advies en Camin Brand & Beveiligingstechniek. Onze missie is heel Nederland de kans geven levens te redden en schade te beperken door middel van preventief en repressief veiligheidsbewustzijn. Zo blijven we allemaal veilig en gezond om ongestoord te kunnen voetballen. Wij zijn BHVNederland en wij redden mensenlevens!

Erkend Opleider

Wij bieden BHV, EHBO en AED opleidingen aan. Bovendien geven we aanvullende opleidingen als: Ploegleider, Preventiemedewerker en Hoofd/Coördinator BHV.

We verzorgen op maat gemaakte opleidingen waarbij uw risico ons lesplan is, en één van onze instructeurs u leert denken in het nemen van actie. Op het veld, buiten het veld en verder, in iedere sector. U of uw medewerker zal bedrijfshulpverlener worden. Eén keer per jaar volgt de bedrijfshulpverlener een BHV herhalingscursus om de kennis op peil te houden. Treden bij een calamiteit op uw werkvloer meerdere BHV’ers op, dan wordt uw BHV-elftal, uw BHV-ploeg, aangestuurd door aanvoerders, wat wij ploegleiders noemen. De coach, de preventiemedewerker, zorgt voor een up-to-date Risico Inventarisatie & Evaluatie en veiligheidsplan. Uw Hoofd BHV zorgt dat alles rondom veiligheid voldoet aan het wettelijk kader.

Advies op Maat

Onze BHVNederland groep redt mensenlevens door goed en praktisch advieswerk. Denk aan de Risico Inventarisatie & Evaluatie en het Plan van Aanpak. Deze documenten brengen risico’s in kaart, geven een handvat voor verbetering aan, en zorgen voor een gezonde en veilige organisatie. Daar krijgt u enthousiaste spelers van!

Wij vervaardigen ook ontruimingsplannen en –plattegronden. Deze zorgen voor gerichte actie als sprake is van een calamiteit. Wanneer uw pand ontruimd moet worden, gebeurt dit via de juiste, veilige route. Met BHVNederland beschikt u daarnaast te allen tijde over de juiste hulpmiddelen die uw organisatie echt veilig maken. Wij installeren en onderhouden brandmeldinstallaties, preventiemateriaal (zoals blussers), verbandmiddelen en vluchtwegsignalering.

Contact

Storkstraat 9
2722 NN Zoetermeer

Meer informatie? 

Telefoonnummer: 085 – 2014 733
Telefonisch bereikbaar tussen 09:00 – 17:00

Of via email: info@BHVNederland.nl