Het was me het dagje wel!

Oliveo – Foreholte 1-0

Na een knappe 1-2 overwinning in Wassenaar tegen het sterke Graaf Willem II VAC stond zaterdag 28 september de eerste thuiswedstijd op het programma.
Tegenstander Foreholte wist ook zijn eerste wedstrijd te winnen dus de mannen van Willem van der Smit waren gewaarschuwd.
Voor de “Oliveo sfeerbeheer commissie” een goede reden om er een Derde Helft aan vast te knopen.
Een schot in de roos.
Deze middag liet zien dat Oliveo springlevend is.
Een sfeerimpressie! Het wedstrijdverslag volgt.

Ramon Storm plaatst de nieuwe wedstrijdballenstandaard. Gemaakt door 247 Watersnijden.
De bal past er prima op.
De JO11 heeft de eer om de gloednieuwe Oliveo vlaggen in gebruik te nemen.
Met onze blauwe fakkels en vlaggen een professionele opkomst.
Met ruststand van 0-0 scoorde Stefan Liesting direct na de rust uit een rebound de 1-0
Rust: Een nieuwe activiteit die zeker gevolg krijgt. Latjetrap om een Pitcher bier.
Ons Eerste elftal bedankt het talrijk opgekomen publiek. De winst is binnen. Met twee gewonnen wedstrijden een droomstart in deze zware Tweede Klasse.
Met John Medley hadden we een topartiest in ons midden. Niet alleen een vol ADO stadion, maar ook de Oliveo kantine gaat helemaal los.
De Kampkookploeg ( met buitenbeeld Jan Reeuwijk!) heeft weinig van de wedstrijd gezien. Voor 120 man Surinaamse Bami maken verdient alle aandacht.

Volgende thuiswedstrijd 12 oktober. Met in de rust weer Latjetrap.

Volgende Derde Helft 16 november bij Oliveo – SV Nootdorp.