Oliveo Zaterdag 1

Oliveo Zaterdag 1 wint strijd om plek 5

De strijd om plek 5 in de 4e klasse C stond op het programma. Vorig seizoen een verhit potje zowel in het veld als langs de lijn. Waar dit seizoen de verhoudingen anders zijn. Ook Oliveo strijd namelijk nu volop mee in de subtop. De ‘Pijnackernaren’ hebben op het moment wel last van blessures. Trainer Mustafa stelde de volgende mannen op voor deze subtopper:

Sandor Boots, Raymond vd Burg, Bob Droogh, Joey den Hoed, Gino Zandbergen, Ivan Roos (Joey van Eeden), Dion Elshove, Rafael Schreur (Lex Visser), Joey Klijn, Mitchell Rijfkogel, Jeroen Andringa (Donny Mulder).

De wedstrijd was in het eerste half uur gelijk opgaand. Beide teams hadden veel last van de harde wind en waren beide nog op zoek naar hoe dit te bestrijden. Hier en daar wat kansen, maar nog niet zo groot wat ook in een openingstreffer omgezet kon worden. Tien minuten voor rust kwam Vredenburch toch wel goed weg na een overtreding op de doorgebroken Mitchell Rijfkogel, de scheidsrechter was mild en trok geel. Oliveo had in de eerste helft redelijk het initiatief, maar ook Vredenburch had meerdere momenten dat ze de duels op het middenveld wonnen en af en toe gevaarlijk konden worden.

Met een brilstand op het scorebord konden we even wat opwarmen met een theetje tijdens de rust.

Oliveo begon sterk aan de tweede helft. Op het moment dat de veldverlichting werd aangezet schoot Joey Klijn werkelijk prachtig binnen vanaf zo’n 25 meter in de lange hoek. De vreugde was groot bij de Oliveanen want echt grote kansen waren er nog niet van gekomen. Maar juist vanaf dat moment kwamen er meer gaten in het veld en gaf Oliveo meer ruimte weg. Hierdoor kwam Vredenburch er een aantal keer goed uit en probeerde daarmee de handige spits en tevens aanvoerder in stelling te brengen. Dat lukte niet en in een wat mindere periode van de thuisploeg zette in het zestienmetergebied Rijfkogel uitstekend zijn lichaam erin, wat door vervolgens een overtreding resulteerde in een penalty voor Oliveo. Topscorer Joey Klijn twijfelde geen moment en schoot deze pingel hard en uitstekend in, 2-0! Ruim tien minuten later, in de 68e minuut, gooide de opnieuw goed spelende Rijfkogel de wedstrijd in het slot. Een harde terugspeelbal van de rechtsback van Vredenburch kon niet goed verwerkt worden door de doelman, die de bal niet kom aannemen. Rijfkogel was er snel bij en de sprintwedstrijd met de keeper won hij, om vervolgens simpel binnen te tikken. De technische staf was nog niet gaan zitten van het juichen en de bal lag er alweer in aan de andere kant. Direct uit de aftrap zette Vredenburch een aanval op en uit een voorzet kon er in de drukte van het zestienmetergebied een voet tegen de bal worden gezet door één van de aanvallers, 3-1. De laatste 20 minuten waren dus nog erg spannend, want als Vredenburch de 3-2 zou maken dan weet je het nooit....
src="../../../../../Content/files/Foto%20Vredenburch%201_10007761." alt="" />
Maar die aansluitingstreffer kwam er niet. Veel strijd en slimmigheidjes aan de kant van Oliveo resulteerde in het binnenhalen van de drie punten. Oliveo Zaterdag neemt daarmee de 5de positie van Vredenburch over en heeft nog met een wedstrijd minder t.o.v. Laakkwartier de 4de positief voor het grijpen. Vredenburch meldt zich op deze manier even af voor de subtop, maar de nummer 4 t/m 8 staat dicht bij elkaar. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop. Dan gaat Oliveo op bezoek bij SEV, wat een leuke uitdaging wordt. Als enige ploeg in de competitie die tot nu toe koploper Ariston’80 heeft verslagen laat het zien dat ook volgende week alles mogelijk is!

Scoreverloop:

-

Rust

1-0 Joey Klijn
2-0 Joey Klijn
3-0 Mitchell Rijfkogel
3-1 Vredenburch

src="../../../../../Content/files/Foto%20Vredenburch%202_10007762." alt="" />

Eerdere nieuwsitems

Oliveo Zaterdag 1 boekt zakelijke overwinning op Oosterheem
Oliveo Zaterdag 1 haalt net geen dubbele cijfers
Oliveo Zaterdag 1 - KSD Marine 1
Oliveo Zaterdag 1 - TOGB Zaterdag 1
technische staf 2018/19
Eerste thuisverlies voor Zaterdag 1
Onverwachts maar terecht verlies Zaterdag 1
Oliveo Zaterdag 1 speelt gelijk tegen koploper
De wedstrijdbal.
van vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs en Frank Stevens Public Safety Solutions De hoofdsponsors
OLIVEO zaterdag 1- ZOETERMEER zaterdag 1
de wedstrijdbal gesponsord door Telstar Media
HPSV1-OLIVEO ZATERDAG1
DE DERDE HELFT NA DE WEDSTRIJD OLIVEO ZATERDAG1 -ZOETERMEER 1
sponsorbijdrage voor trainingskamp zaterdag 1
OLIVEO zaterdag 1 - CONCORDIA zaterdag 1
De wedstrijdbal
Zaterdag 1 : De Wedstrijdbal