Oliveo Zaterdag 1

Oliveo Zaterdag 1 - KSD Marine 1

Voor Oliveo Zaterdag stond op 20 oktober een thuiswedstrijd tegen KSD Marine op het programma. Voorafgaand werd een lastige pot verwacht, aangezien KSD goed aan de competitie is begonnen. Daarentegen ging Oliveo met vertrouwen de wedstrijd in door de knappe winst vorige week tegen de studenten van Ariston’80.

Opstelling: Sandor Boots, Raymond vd Burg, Aaron Droogh, Joey van Eeden (Tony van Unen), Gino Zandbergen, Lex Visser, Dion Elshove, Joey den Hoed (C) (Rafael Schreur), Ado Murselovic, Robin Hoogland (Mitchell Rijfkogel), Joey Klijn.
Pupil van de week was: Jamie Smit!

De eerste kans was er al in de tweede minuut. Een buitenspeler van KSD kwam vanaf links alleen af op Sandor, maar die kon een vroege achterstand voor Oliveo voorkomen. Oliveo kreeg vervolgens steeds meer grip op de wedstrijd en was dan ook al snel de betere. Dit resulteerde in de openingstreffer van Joey Klijn na een kwartier spelen. Voor de tweede keer, na de paal te hebben geraakt, kon hij vanaf links alleen op het doel af, dit keer was het raak, 1-0. De bank zat nog niet van het juichen en Joey Klijn legde de bal er opnieuw in. Uit een goede voorzet van Robin Hoogland kon Klijn binnenschieten en daarmee zijn belofte (2 doelpunten) waarmaken aan één van zijn leiders, 2-0. Oliveo controleerde het vervolg van de eerste helft goed de wedstrijd. Ze kwamen nauwelijks in de problemen, al was het bij hoekschoppen wel nodig om scherp te blijven met de lange mannen van KSD. Vlak voor rust zette Oliveo al een flinke stap naar de beslissing in de wedstrijd. Een mooie aanval, een goede voorzet van Robin Hoogland en Ado Murselovic die het laatste zetje geeft, 3-0. Een tot nu toe uitstekende wedstrijd van Oliveo.

In de rust werd er door Oliveo niet gewisseld en was vooral de boodschap, ga zo door en houd je ‘koppie’ erbij!

Het begin van de tweede helft was niet anders als de eerste helft. Binnen 10 minuten kon de keeper van KSD namelijk al weer de bal uit het net halen. Na een mooie actie van Murselovic aan de linkerkant van de zestien wist hij met een afgemeten voorzet Aaron Droogh te bereiken, binnen knikken en het was 4-0. Hier en daar wat kansen voor beide ploegen maar vooral irritatie van de uitploeg zette de toon in het vervolg van de tweede helft. KSD moest dan ook ruim een half uur voor tijd met 10 man verder vanwege vloeken van één van de centrale verdedigers. Ook al was het overtal wat Oliveo had niet te zien in het veld bleven ze wel scherp in de verdediging. Er viel nog één doelpunt. Rafael Schreur trok zich niks aan van de schop die hij kreeg in het zestienmetergebied, bleef dus overeind en rondde keurig af, 5-0! Dit deed hij overigens nadat Klijn van het veld was gestuurd met een rode kaart.

Al met al een overtuigende overwinning van Oliveo Zaterdag. Voor de tweede keer in deze competitie kan er 3 punten worden bijgeschreven. Zowel de strijd en het goede spel lijkt er steeds meer in te komen. Met nu 7 punten uit 5 wedstrijden is na de matige start van het seizoen de lijn omhoog ingezet.

Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen de hekkensluiter SV Wassenaar op het programma. Om 15:00 uur zal er worden afgetrapt op Sportpark Kerkehout!       

Scoreverloop:

'15 Joey Klijn              1-0
'17 Joey Klijn              2-0
'39 Ado Murselovic     3-0

Rust

'53 Aaron Droogh .    4-0
'77 Rafael Schreur .   5-0

 

Eerdere nieuwsitems

Oliveo Zaterdag 1 - TOGB Zaterdag 1
technische staf 2018/19
Eerste thuisverlies voor Zaterdag 1
Onverwachts maar terecht verlies Zaterdag 1
Oliveo Zaterdag 1 speelt gelijk tegen koploper
De wedstrijdbal.
van vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs en Frank Stevens Public Safety Solutions De hoofdsponsors
OLIVEO zaterdag 1- ZOETERMEER zaterdag 1
de wedstrijdbal gesponsord door Telstar Media
HPSV1-OLIVEO ZATERDAG1
DE DERDE HELFT NA DE WEDSTRIJD OLIVEO ZATERDAG1 -ZOETERMEER 1
sponsorbijdrage voor trainingskamp zaterdag 1
OLIVEO zaterdag 1 - CONCORDIA zaterdag 1
De wedstrijdbal
Zaterdag 1 : De Wedstrijdbal