Ada's Haarmode

Dames- en heren kapsalon Ada’s Haarmode in Pijnacker

Een kapsalon opgericht in 1967, gelegen aan de Kerkweg 68 in het hart van het 'oude centrum' van Pijnacker. De kapsalon is gevestigd in een schitterende boerderij van ruim 100 jaar oud.

 

Na een aantal jaar nam Ada de salon met volle overgave over en werd de kapsalon 'omgedoopt' tot Ada's Haarmode. Zo heet de salon tot op de dag van vandaag nog steeds.
Ada's Haarmode is een echt familiebedrijf, Ada en Nancy (Ada’s dochter) hebben jaren samen de salon gerund, maar helaas is Ada na een ziekbed in 2003 overleden. Het team heeft zich volledig ingezet de zaak voort te zetten op de manier waarop Ada het graag zou hebben gewild.

 

Nancy en Bernd

De jongste zoon van Ada, Bernd, koos ook voor het kappersvak. Na het succesvol afronden van de kappersacademie startte ook hij in de kapsalon. Nancy en Bernd runnen nu samen de salon.

De sfeer bij ons in de salon is erg gemoedelijk en laagdrempelig. Dit is te danken aan ons hele team. Wij werken namelijk al jaren samen en zijn daardoor goed op elkaar afgestemd en ingespeeld. Nog steeds komen er klanten vanaf het allereerste begin.

 

De nieuwste haarstijlen, haartrends en kleuren

Het leuke van onze salon is dat we erg divers zijn, van de eerste plukjes haar bij baby's tot een totale metamorfose en alles wat er tussen in zit. Dus jong en oud zijn bij ons van harte welkom.
Veel dames komen ook wekelijks bij ons in de salon voor het föhnen van het haar of voor een watergolf.

Ontwikkeling en vernieuwing zijn bij Ada’s Haarmode een belangrijk aspect. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe stijlen, kleuren en trends heeft het team geregeld cursussen en workshops van de besten uit het kappersvak!