De Drie Heeren

Kent u het fraaie smeedijzeren hek aan de Oostlaan 26? Weet u wat zich daarachter bevond? De laatste bestemming was een snookercentrum en in de jaren '30 tot '80 bezochten veel kleuters daar een door de nonnen geleide bewaarschool. Vanaf 21 november aanstaande heeft het pand een geheel andere bestemming: Grand Café De Drie Heeren.

De Drie Heeren...

...'t is een voorname aanduiding die symbool staat voor de gastheren van het sfeervolle Grand Café De Drie Heeren. Jan Soeterbroek, Marcel Soeterbroek en Martin de Ruiter laten het pand een complete metamorfose ondergaan. In niets doet het nog denken aan de voorgaande bestemmingen. U treedt straks binnen in een echt Grand Café. Door de vele grote hoge ramen, het hoge plafond en de industrieel ogende inrichting met warme kleurstelling zult u zich er direct thuisvoelen. Er zullen vele speciale bieren op de tap en van de fles verkrijgbaar zijn. Lekker eten kunt u er ook. Er worden verschillende gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

De Drie Heeren wordt dè ontmoetingsplek van Pijnacker

Jan Soeterbroek is enthousiast over het concept van het Grand Café De Drie Heeren:
"Pijnacker heeft leuke horeca, maar wij denken dat er behoefte is aan een zaak zoals deze. Een gastvrije locatie, simpel en toch stijlvol en met goede prijzen."

Marcel Soeterbroek en Martin de Ruiter zijn er helemaal klaar voor:
"We zijn straks zeven dagen per week geopend, van vroeg in de middag tot laat in de avond. Als het aan ons ligt zal er altijd een gezellige sfeer hangen. De inrichting, het vloeroppervlak en de indeling bieden enorm veel mogelijkheden voor het vieren van verjaardagen, jubilea, bruiloften en bedrijfsfeesten. Maar ook voor gezinnen zijn wij een aantrekkelijke locatie. Er komt een kinderhoek en zelfs een intiem buitenterras."