Oliveo boekt eenvoudige zege op Altior

Onder het genot van een heerlijk najaarszonnetje hebben de spelers van Oliveo zich naar een eenvoudige zege op Altior gespeeld. Het zou de wedstrijd van de jubilarissen worden, maar ook van 6 verschillende doelpuntenmakers. In het doelpuntrijke duel was de thuisploeg heer en meester over Altior en won het met de klinkende cijfers van 6-2. Het aanwezige publiek kon bij vlagen genieten van het spel.

Opstelling. De Rotte. Van Adrichem (c) (Kleij), De Jong, Pels, Woutersen. Milolaza, Luscuere, Bentvelzen (Brouwer). Ruigrok, Bom, Huurman.

Luscuere stoomt op

Het zou tot in de 2e helft duren voordat Oliveo echt los was al leek een grote uitslag wel in het verschiet te liggen. Zeker na het goede begin de eerste paar minuten en de vroege goal van Bentvelzen. Met een zelf opgezette aanval ontving hij de bal van Bom en kon eenvoudig raak schieten. Altior was af en toe gevaarlijk met de goede en snelle voorwaartsen en kwam enigszins onterecht op 1-1. Aanvoerder Van Adrichem kwam ongelukkig in botsing waarna de scheidsrechter de bal op de stip legde. Voor rust stelde Milolaza (200 wedstrijden in Oliveo 1) orde op zaken waarbij de doelman niet helemaal vrijuit ging. Oliveo had nog wat mogelijkheden voor rust en het betere van het spel maar kon dit nog niet uitdrukken in cijfers. 

Pels heerst in de lucht

Na rust een zelfde spelbeeld waarbij Oliveo veelal de bal had. Bom leek al vroeg aan alle onzekerheid een einde te maken en bekroonde een sterk optreden met de fraaie 3-1. Huurman schoot vervolgens met een mooie vrije trap Oliveo’s 4e tegen de touwen. Jubelaris Pels (150 wedstrijden) deed hierna hetzelfde kunstje en tot slot liet de ingevallen Kleij het thuispubliek voor de 6e keer juichen. Het slotakkoord was echter voor Altior.

Doelpunten vier je met ze allen!

Met deze overwinning behoudt Oliveo de aansluiting met Hillegom en wordt het nog spannend wie zich straks ‘Herbstmeister’ mag noemen. Nog 2 duels voor de winterstop met volgende week een uitwedstrijd bij ASC op gras. 

Foto's en samenvatting met dank aan David Dilling en Nico van Rheenen.

https://www.icloud.com/sharedalbum/nl-nl/#B09GXGNoO7OWlx;0106F78A-E3CE-4C21-851A-9EEB1D5B4F27

Overig clubnieuws van Oliveo

1 december: Entreehuisje weer groen