Oliveo 1 | Oliveo verliest van Wilhelmus

Bij thuiswedstrijden heeft Oliveo tot nu toe het geluk nog niet aan haar zijde. Na een nederlaag en een gelijkspel werd er vandaag met 0-2 verloren. Extra zuur was het dat dit tegen laagvlieger Wilhelmus gebeurde en Oliveo daarmee even een pas op de plaats moet maken. Oliveo had het geluk ook niet aan haar zijde bij de afronding en de bezoekers waren simpelweg effectiever met de kansen die het kreeg.

Opstelling: De Rotte. Woutersen (Huurman), Pels, Van Adrichem (c), Lagrand. Milolaza, Luscuere, Brouwer. Huurman (Bom), Van Rheenen, Ruigrok. 

Woutersen springt hoog boven een ieder uit.

Met Luscuere weer terug in de basis ging Oliveo op een regenachtige dag de strijd aan met Wilhelmus. De promovendus hadden nog niet zoveel punten verzameld maar waren vanzelfsprekend gebrand op hun 1e overwinning. Met de nodige portie strijd lieten zij zien vandaag voor de overwinning te willen spelen. Oliveo stelde daar jammer genoeg te weinig tegenover. Het meeste balbezit was wel voor de Oliveanen maar tot grote uitgespeelde kansen kwam het niet in de 1e helft. Wilhelmus zocht regelmatig het goal van De Rotte op maar ook zij faalde in de afronding. Niet zo gek dus dat de rust met de brilstand werd opgezocht.

Luscuere in duel

Na rust ging Oliveo wat meer naar voren voetballen en kreeg het enkele goeie mogelijkheden. Echter net zoals voor rust ontbrak het aan scherpte voor de goal. Hierbij moet gezegd worden dat de doelman van Wilhelmus enkele goeie reddingen verrichtte en er nog 2 ballen op de doellijn gekeerd werden. Wilhelmus was daarentegen wel scherp voor de goal en een rebound werd eenvoudig binnen getikt. Oliveo probeerde wat het kon en ging zelfs met 3 man achterin spelen. Maar het was wederom Wilhelmus dat met een flitsende counter de 0-2 maakten. Een nederlaag waar Oliveo niet echt rekening mee had gehouden. 

Berkampiaanse aanname van Huurman

Let op! Oliveo neemt het in de volgende speelronde op tegen RKDEO. De wedstrijd zal a.s. zaterdag om 15.30 beginnen. 

Samenvatting en foto's weer beschikbaar via David Dilling en Nico van Rheenen.

https://www.icloud.com/sharedalbum/nl-nl/#B095xq0MhGZasmK

Overig clubnieuws van Oliveo 1

11 november: Oliveo wint de derby van RKDEO!