Oliveo speelt teleurstellend gelijk tegen DOSR

De eerste thuiswedstrijd van deze competitie is teleurstellend verlopen voor Oliveo. Op een regenachtige dag werden de kansen wel aaneengeregen maar tot veel doelpunten kwam het niet. Beide teams hebben het eerlijk verdeeld en zo kwam er na 90 minuten spelen een 1-1 op het bord te staan. Voor DOSR voelde dit als een overwinning gezien het feit dat ze lange tijd met 10 man op het veld stonden. Logischerwijs waren de druiven zuur voor Oliveo dat op meer had gehoopt.

Opstelling: De Rotte. Kleij, Pels, Van Adrichem (c), Woutersen (Ruijgrok). Luscuere, Milolaza, Brouwer. Bom (Toussaing), Huurman, Huurman (Van Es).

Kleij begon als linksback maar neemt ook de corners. Veel meters dus!

Oliveo begon vrij dominant aan de wedstrijd en wist met verzorgd veldspel DOSR op eigen veld vast te zetten. Zo kwamen er al wat kleine kansjes maar stond het vizier niet helemaal op scherp. De bezoekers uit Roelofarendsveen werden gevaarlijk via dode spelmomenten. Met een gemiddelde lengte van 1.95 was het oppassen geblazen. Een waarschuwing kwam er voor de Oliveanen toen een bal hard op de paal kwam. Na een domme 2e gele kaart voor de spits van DOSR leek Oliveo overigens een rustige middag tegemoet te gaan. Vlak voor rust scoorde Bom knap uit de draai en leek er geen vuiltje aan de lucht.

Pjer Bom maakt de 1-0!

Trainer Hoefnagel probeerde met 2 wissels het aanvalsspel te variëren en snel de 2-0 te maken. Ondanks vele verwoede pogingen slaagde de spelers hier niet aan. Er was haast geen doorkomen aan ondanks ballen door de lucht, over de grond of met combinaties. Een oude voetbalwet trad toen in werking. Een knullig weggegeven corner kwam plots voor de voeten van DOSR en schoot genadeloos hard binnen. Oliveo probeerde het nog en leek de overwinning te pakken maar Huurman stond randje buitenspel. Aan de andere kant ging het bijna mis toen DOSR nog op de lat schoot. Een 1-1 eindstad op het bord waarbij Oliveo, letterlijk, van het veld droop.

De corners van DOSR waren gevaarlijk. Hier werd nog redding gebracht, even later was het wel raak 1-1.

Volgende week uit bij Teylingen in Sassenheim om 14.00 

Foto's en samenvatting met dank aan Nico en David!

https://www.icloud.com/sharedalbum/nl-nl/#B095DsbZPGl3b3O