Oliveo Zaterdag 4 | VALSE VLIEGENDE START

VALSE VLIEGENDE START OLIVEO ZATERDAG 4

Welkom in de wereld van de Overige Senioren

Zaterdag 4 is een nieuw elftal van jongens die de afgelopen 2 jaar in de A (JO19) hebben gespeeld. Na drie trainingen, de heren trainen gewoon 2 keer per week, beleefden zij afgelopen weekend hun vuurdoop in de senioren in een uitwedstrijd tegen DSVP 7.

Na een vertraging door een uitgelopen wedstrijd voor ons, schoot het elftal uit de startblokken, na 40 seconden stond het al 0-1 door Luuk. Dus met recht een vliegende start.

Dat vliegen werd ook op een andere manier duidelijk. Senioren duels zijn toch anders dan junioren duels, wat in het veld tot de hilarische onderlinge opmerking leidde na een stevig duel: zo Bas, jij hebt je eerste vliegles gehad.

DSVP creerde kleine kansjes, maar als ze er echt door dachten te komen, stond keeper Jeroen op zijn plaats om het gevaar onschadelijk te maken. Kort voor rust werd het zelfs 0-2 door Daan.

In de rust werd er al aangegeven dat 0-2 niets betekende en als er snel een 1-2 zou komen het best nog lastig zou kunnen worden. De hitte weerhield DSVP niet van een hoog tempo en nadat Oliveo 2 mooie kansen niet wist te verzilveren, gebeurde waar we bang voor waren 1-2, al snel gevolgd door 2-2 en even later zelfs 3-2.

In verband met de warmte ware er zowel de 1e als de 2e helft drinkpauzes ingelast.

Met nog 10 minuten te gaan wilden we toch nog kijken of het zou lukken om gelijk te komen. Echter tot ons aller verbazing werd de wedstrijd na 5 minuten afgefloten, dus na 40 minuten in de 2e helft. De reden: sorry jongens ik moet nu zelf voetballen....

Al met al dus toch een beetje een valse start, maar wel een met perspectief want er werd leuk gevoetbald en wat nog belangrijker is: de sfeer zit goed.

Nog een bedankje aan het publiek dat met best een grote groep aanwezig was.

Op naar een leuk, gezellig en sportief seizoen.

Overig clubnieuws van Oliveo Zaterdag 4