Van de bestuurstafel – juli 2019

Het 89ste seizoen van onze club zit erop, en wat hebben we genoten! Als bestuur sta je wel even te glimmen van trots als je ziet hoeveel mensen we op de been hebben gekregen voor de finale van de nacompetitie bij TOGB. Natuurlijk is het jammer dat de historische promotie van ons vlaggenschip net niet doorging, maar de manier waarop we ons op en buiten het veld hebben gepresenteerd heeft indruk gemaakt in de hele regio. En dat straalt af op de hele vereniging.

Jeroen Hoefnagel gaat met een vanuit de eigen jeugd versterkte zondagselectie komend seizoen weer verder op de ingeslagen weg en we hebben er alle vertrouwen in dat er weer iets moois kan groeien.

Waar we ook blij van worden is dat de zondag- en zaterdagselectie komend seizoen ruim vertegenwoordigd zijn in het technisch kader bij de jeugd. Een belangrijk signaal dat het met de aansluiting tussen de jeugd en de senioren wel goed zit. Verder nog een felicitatie aan Peter Paul de Rotte die volkomen verdiend tot speler van het jaar werd gekozen bij de seizoensafsluiting van de 1e selectie.

Het eind van het seizoen is ook een moment van afscheid nemen en mensen bedanken voor hun inzet. Zonder de anderen tekort te doen een bijzonder woord van dank aan Dirk Taal en Cor Struijk die onze hoogste jeugd en tweede team zo fantastisch hebben geleid de afgelopen jaren. Veel succes in de toekomst!

Bedankt hebben we ook de vele vrijwilligers die bij onze vereniging actief zijn, door middel van de feestavond voor KiKa waarmee we ook het goede doel hebben gesteund. En op de website hebben jullie de impressies kunnen zien van de succesvolle 1e editie van het Mike van Duinen-toernooi. Deze gaat volgend jaar zeker een vervolg krijgen. En zo ook natuurlijk de Oliveo Toerrit, zo maar een voorbeeld van een prachtig evenement met inmiddels een traditie.

Met de voorbereiding van het nieuwe seizoen zijn we alweer volop bezig. Het technisch kader bij de senioren en junioren is op een haar na rond en we zijn blij te kunnen melden dat alle drie onze hoofdsponsoren nog een jaar doorgaan. Daarbij is zelfs een 4e gekomen: BHV Nederland (Kees Weerheim) zal toetreden tot de groep.

Aan een paar weken vakantie zijn we als bestuur wel toe, want achter de schermen draait er nog van alles door. Over een paar weken weer het prachtige Oliveo Jeugdkamp in Loon op Zand en dan start in augustus alweer de voorbereiding. We gaan dit jaar de ALV iets vervroegen naar 23 september, omdat we de leden wat extra besluiten willen laten nemen en tevens het programma voor het jubileumjaar 2020 willen presenteren als we 90 jaar bestaan.

Voor nu een heel prettige vakantie, geniet ervan! 

John Weijgertse en Ruud Schalkwijk