Oliveo JO9-1 | JO9-1: Bedankt!

 

Het is zover, het zit er op, het seizoen 2018-2019 is voor Oliveo JO9-1 nu toch echt aan zijn einde gekomen. Veel te snel wat ons betreft, want we kunnen geen genoeg van jullie krijgen.

Het was een seizoen met uiteenlopende tegenstanders, met boys van zeker een kop groter, met rood-witgestreepte hakkertjes en met jongens die wel heel veel op elkaar leken. Ach, het maakte jullie niet uit, als jullie maar konden voetballen! En dat jullie weten hoe het moet, lieten jullie meerdere malen zien, zeker ook aan die ene club uit Rotterdam door te voetballen zonder woorden maar met daden.

 Het was een seizoen met veel doelpunten, jullie maakten er meer dan 100. En daar zaten echte pareltjes tussen! En wat zo fijn was, daar konden we vaak nog lange tijd van nagenieten dankzij de video skills van Siew-Loon. Geweldig!

 Lieve mannen, wat zijn jullie een mooi team samen.

Amin, bedankt voor al je dribbelacties langs tegenstanders
Casper, voor je strakgeplaatste passes over het hele veld
Coen, onze trouwe rechts back waar we altijd op konden rekenen
Karim, bedankt voor je prachtige linkervoet
Leander, voor je loeiharde schoten
Mels, voor je beheerste controle vanuit het midden
Sven, onze enkelbijter waar iedereen minstens 5 keer langs moest
Thijs voor je mega snelheid en aanstekelijke gedrevenheid.

En natuurlijk Sietse en Roy, dank voor jullie eindeloze inzet om onze mannen elke keer weer het beste uit hunzelf te halen. De ene keer ging dat wat makkelijker dan de andere keer. Respect!

Mannen wat hebben we de afgelopen maanden genoten!

Namens jullie trouwe fans, bedankt!

Overig clubnieuws van Oliveo JO9-1