Oliveo 1 | Oliveo maakt zich op voor de finale nacompetite

Op een zonovergoten en zeer druk bezocht sportpark heeft Oliveo weer een stap gezet richting promotie. Tegenstander RVC’33 werd met 3-1 naar huis gestuurd. Makkelijk ging het vandaag niet maar de ploeg van Hoefnagel beschikt over een goede portie veerkracht en werklust . Grote man aan de kant van Oliveo was Pjer Bom die een achterstand in zijn eentje ongedaan maakte.

Opstelling: De Rotte. Woutersen (c), Pels, Van Adrichem, Woutersen. Milolaza, Kleij (Luscuere), Van der Zwan. Mermer (Bentvelzen) (Lagrand), Bom, Huurman.

De Oliveo-tifosi!

Voor de aftrap zat de sfeer er al goed in middels een gigantisch groot spandoek en wat confetti en rook. Oliveo begon met fel afjagen maar het effect was averechts. RVC’33 was het eerste kwartier de baas en bestookte het goal van de thuisploeg. Doelman De Rotte kon bij enkele gevaarlijke kopballen nog redding brengen. Uit een rebound wist Sluijs de Reeuwijkse ploeg uiteindelijk op voorsprong te zetten. Voor rust was de stand weer gelijk via Bom. Hij kreeg ruim baan en faalde oog in oog met de keeper niet.

Het was gezellig druk op het sportpark.

Kort na rust ontplofte sportpark De Groene Wijdte nadat Bom Oliveo op voorspong bracht. Met een weergaloze lob verschalkte hij de keeper en bracht een ieder in extase. Het spel golfde hierna op en neer zonder echt grote kansen al kopte Huurman nog op de paal. Een kwartier voor tijd besliste de ingevallen Bentvelzen de wedstrijd met een droge knal in het goal. Hierdoor gaat Oliveo het volgende week op neutraal terrein opnemen tegen Hillgersberg. De winnaar mag zich 1e klasser noemen.  

3-1: over en uit!

Woutersen was vandaag on-fire. 

Samenvatting en foto's wederom met dank aan Nico van Rheenen en David Dilling!

https://www.icloud.com/sharedalbum/nl-nl/#B0952rCrqGxGGPb

 

Overig clubnieuws van Oliveo 1