Oliveo 1 | Oliveo lachende derde na winst op SVV

De spelers van Oliveo hebben op moedersdag aan mooi cadeau gegeven aan alle aanwezige supporters. Vooraf was al duidelijk dat alleen winst zou tellen en daarmee een mooie stap richting de nacompetitie gezet kon worden. Dat de dag alleen maar mooier zou worden na het verlies van RKDEO en Hillegersberg was extra mooi. Met een krappe 3-2 overwinning kan nacompetitie, voor promotie naar de 1e klasse, Oliveo nauwelijks meer ontgaan.

Opstelling: De Rotte. Woutersen (c), Pels, Van Adrichem, Woutersen. Milolaza, Kleij, Van der Zwan. Ruigrok (Mermer), Van Rheenen (Bom), Huurman.

Line-up, line-up!

De thuisploeg ging voortvarend van start en combineerde er prima op los. Niet onverdiend werd het ook al snel 1-0 via Huurman die een steekbal van Ruigrok hard binnen schoot. Tegenvaller was in de fase wel het uitvallen van topscoorder Van Rheenen. Bom nam zijn plaats in waarna SVV het lastig had met de drie bewegelijke aanvallers. Niet veel later werd het ook 2-0 nadat Van der Zwan een vrije trap snel nam op Kleij die knap aannam en diagonaal in de kruising schoot. SVV werd gevaarlijk via wat dode spelmomenten maar tot moeilijke reddingen kwam De Rotte niet.

Ruigrok met de actie waar de 1-0 uit zal volgen. 

Op sportpark De Groene Wijdte kon er in de rust meegenoten worden van de onvrede bij SVV. Deze uitbarsting miste zijn uitwerking niet want de bezoekers kwamen als herboren uit de kleedkamer. Binnen no-time was een achterstand omgebogen tot 2-2. Oliveo was niet bij de les en liet zich het kaas van de brood eten. Gelukkig rechte het op tijd de rug en met de ingevallen Mermer werd de ploeg van vers bloed voorzien. Het was goudhaantje Bom die een afgeslagen schot van Mermer onberispelijk binnenschoot. Na de overwinning staat Oliveo knap op de 2e plaats en mag het zich gaan opmaken voor een heerlijk toetje: nacompetitie voor promotie!

Grote ontlading bij Bom (uiterst rechts).

Foto's en samenvatting met dank aan David Dilling & Nico van Rheenen

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B09GegcvglrAXp

Overig clubnieuws van Oliveo 1