Koken met sterren

Koken met voetbalsterren 2019: reserveer nu!

In 2015, 2016 en 2017 toverden we onze kantine om in het Oliveo eetcafé voor een avond Koken met voetbalsterren. Koken met sterren is dit jaar terug van weggeweest!

Ook dit jaar is de Oliveo kantine weer decor voor dit leuke evenement. 12 april aanstaande hebben we alweer de vierde editie van Koken met voetbalsterren. Spelers van onze zondagselectie verzorgen samen met Restaurant 1837 en De Helm Slijterij en Partyservice een culinaire avond voor jou. Executive chef van de avond is overigens niemand minder dan Mike van Rheenen, broer van Oliveo topscoorder Tim van Rheenen.

We nodigen je van harte uit om deze avond (misschien wederom) bij te wonen. De prijs per driegangendiner is €29,50- (exclusief de drankjes). De opbrengst gaat dit jaar voor een deel naar het trainingskamp van de zondagselectie en wederom komt een deel ten goede aan Oliveo.

Je kunt reserveren door te mailen naar oliveo.evenementen@gmail.com. Laat ons weten met hoeveel personen je komt! Wie het eerst komt etcetera etcetera, en vol is vol. Er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden!

Graag tot de 12e!