Oliveo JO17-3 | Volle Windkracht 17-3 Vooruit

Vandaag de herstart van de competitie. Naar aanleiding van de uitslagen in de eerste helft van de competitie terecht ingedeeld in de hogere 3de klasse. Kijken of we daar onze voerbalprestaties met plezier kunnen voortzetten.

Den Hoorn had uit de wedstrijd van vorige week reeds een punt gehaald en leek nu met 24 man naar Oliveo te komen om de punten naar Den Hoorn mee terug te nemen. Gelukkig bleek onze A3 van Oliveo, ook een vriendenteam, ook aan te treden tegen Den Hoorn. (3-2 winst voor onze A3 red.)

Onze ploeg had last van zieke en geblesseerde spelers welke er toch gewoon allemaal weer waren. Trainingen slaan we nog wel eens over, maar de JO17-3 heeft een magnetiserende werking voor de spelers, iedereen wil bij de JO17-3 spelen!

Deze magnetiserende werking bleek vandaag niet zo te zijn voor "de bal aan de voet" door de harde windkracht. Beide ploegen hadden hier veel last van waardoor de toeschouwers vandaag zeker niet verwend werden. De eerste helft resulteerde in 1 1/2 kans voor Oliveo en dat waren de hoogtepunten.

Overleg in de kleedkamer bracht een 3-tal wissels op en in samenspraak ook een andere formatie. Iets wat beter leek te werken. Maar de wind bleef parte spelen. Dat ondervond ook onze penaltykiller een goede 15min in de tweede helft. Een uitschop werd deze keer niet gedragen door de wind en belande in de voeten van de beste speler van Den Hoorn, tevens de aanvoerder, die keek, zag.... en overwon. Een leep schot net over de middenlijn op het doel van Oliveo terwijl onze penaltykiller nog vanaf de 16 aan het ...... teruglopen was.

0-1 was de stand. En het zou moeilijk worden om een resultaat binnen te slepen met deze (weers)omstandigheden. Maar,....zoals de goal van Den Hoorn geheel onverwachts kwam, zo scoorde Oliveo ook door toedoen van, in mijn ogen, de man of the match, Bradley. Een bedoelde voorzet werd gedragen door de wind in de kruising afgeleverd. 1-1 en weer terug bij af.

Is dan de wedstrijd verslag gelegd? Ja en nee, deze stand werd ook de eindstand, echter had het ook 2-2 kunnen worden. Onze lokale bakkerszoon had naar eigen zeggen last van zijn been bij zijn schot op (open) goal en Den Hoorn vond dat waarschijnlijk zielig en vond terecht dat de wedstrijd geen winnaar verdiende en verzilverde hun buitenkansje dan ook maar niet.

Resultaat een gelijk spel waar we in ieder geval een maand lang op moeten voortborduren. 9 Maart is onze volgende competitiewedstrijd pas weer. We kunnen rustig achterin de bus bekijken wat onze concurrenten doen op 16 Februari en daar een plan op trekken.

We zullen uitkijken naar oefenwedstrijden en/of uitjes, feestjes voor onze groep in ontwikkeling.

Voor zover, tot zover, tot 9 maart!

 

(p.s. de balsponsor van vandaag : Bijns & Kof)

Overig clubnieuws van Oliveo JO17-3