Oliveo dendert door en verslaat Hillegersberg opnieuw

Het vlaggenschip van Oliveo blijft de ongeslagen status houden. Het sterke vv Hillegersberg werd met 2-4 verslagen waardoor Oliveo zich stevig bij de kopgroep manifesteert. Na 10 minuten spelen leek het echter een zware en lange middag te worden. Niks was minder waar want de blauw-witte zebra’s knokte zich in de wedstrijd en trokken die verdiend naar zich toe.

Opstelling: De Rotte. Woutersen, Van Adrichem, Milolaza, Woutersen. Kleij, Luscuere, Van der Zwan. Ruigrok (Van der Griend), Van Rheenen (Mermer), Huurman (Bom). 

Woutersen gaf een mooie pas waar Ruigrok de 2-2 kon maken. 

Zoals verwacht zou Hillegersberg het initiatief nemen. Zeer behendige voetballers, die elkaar makkelijk kunnen vinden, baande zich een weg richting doelman De Rotte.Oliveo werd overrompelt en moest 2 prachtige goals toegeven. In Van Rheenen heeft het gelukkig een goaltjesdief in huis en de aansluitingstreffer was snel gemaakt. Toen even later ook Ruigrok een mooie actie beloonde met een goal lag de wedstrijd weer volledig open. Hillegersberg bleef het betere van het spel houden maar echt gevaarlijk werd het niet. Hierdoor was de ruststand met 2-2 bereikt.

De blauwe broekjes zorgde voor verwaring dus werden de rode geleend van Hillegersberg. 

Na rust een beter spelend Oliveo wat meer en meer richting de goal van de tegenstander ging voetballen. En vlot lopende aanval aan de rechterkant resulteerde in een voorzet maar werd met de hand geraakt. Penalty voor Oliveo en een koud kunstje voor de topscoorder. Oliveo ging door met aanvallen maar verzuimde de voorsprong uit te bouwen. Een merkwaardige goal zorgde voor de genadeklap. Kleij schoot een vrije trap op de lat waarna opnieuw Van Rheenen de bal dusdanig raakte dat deze vlak over de lijn stuiterde en weer terug het veld in kwam. De scheidsrechter stond goed gepositioneerd en keurde de goal terecht goed. Grote ontlading bij de Oliveanen en zo werden weer 3 punten aan het totaal bijgeschreven.

2-4: over en uit! 

Volgende week gaat het op bezoek bij koploper (en toekomstig kampioen?) TOGB.

Foto's en samenvatting van David Dilling

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0951rzbCGVJtvB