Oliveo JO17-3 | "Rematch JO17-3" te Bleiswijk en Nieuwe Indeling in 3de Klasse

Vandaag uitgenodigd voor een oefenwedstrijd bij SoccerBoys. Eind Augustus 2018, aan het begin van het seizoen ook al te Bleiswijk geweest (toen een 2-4 overwinning voor de Zebra's) en daar dit beide teams goed is bevallen, vandaag de rematch!

Vandaag zonder Owen (blessure) en zonder Dylan die de 2de helft van de competite bij de JO17-4 gaat aansluiten (Dylan succes!).

Tevens zonder 1 van de trainers van de JO17-3 daar zijn nevenfunctie een snoepreisje naar warmere oorden oplevert. 

Niet getreurd, de rest is er gewoon (behalve onze vaste vlagger dan, ook al op reis is (wat doe ik verkeerd??)) en staat te trappelen om aan de wedstrijd te beginnen na een stilstand van 4 weken. 

Vandaag de generale repetitie (en simpelweg de éérste meters zonder trainingshervatting) voor volgende week, de 4de ronde van de beker tegen dorpsgenoot SV Nootdorp, nu de JO17-2 , 2de klasser(na reeds JO17-4 en JO17-3 verslagen te hebben in de competie en eerdere bekerronde).

Het weer zat tegen en het veld ook, maar gaf de eerste helft dat beeld weer?...... jazeker!   Een bloedeloze 0-0, met veel overwicht van SoccerBoys zonder echte kansen behalve de onterecht gegeven penalty welke onze killer Kyan gewoon (weer) pakte! Kwamen wij niet in ons (aanvallende) spel, .........mag ik dat zeggen, ......j a dat mag ik zeggen, dat kwamen we niet! Voldeden we wel aan onze opdracht, jazeker dat wel en dat gaf dus ruimte tot ontplooiing voor in de 2de helft. In de rust de 5de en 6de wissel toegepast, daar iedereen weer wat beweging, maar ook zeker de rust nodig heeft.

Was de penalty tegen in de eerste helft nog ongegrond, dat was de tweede penalty in de tweede gelft voor ons zeker niet! Zuivere duw met 2 handen gaf Gijs de gelegenheid de 0-1 op het scorebord te zetten en zo geschiedde.  Gaf het scorebord de voetbalverhoudingen weer? ; zeker niet, alhoewel de 0-2 van onze Tim toch een ruime voorsprong opleverde!
Verdiend?, ach als je voor staat met 0-2 zal het wel kloppen, maar uitvoerend was SoccerBoys beter. Moet ook gewoon gezegd worden, maar klaarblijkelijk is onze verdediging gewoon stabiel! 

Tot,..... de 1-2 , 3 man van Oliveo willen een verkeerde voorzet van SB "weg-rammen", maar daar speelde het veld een rol in, 3x een misser waardoor de bal 2 meter voor Kyan door een SB-'er in het goals gerost werd. Snel erna de 2-2 van SoccerBoys door een snelle mooie aanval, kan niet anders zeggen! 

Mhhhh, gebroken? tegen de 3de klasser? Erop en eroverheen voor SB? 

Dacht het niet  ..... dachten Matthew en Jemuel (beide zeer goed spelende vanuit de opdracht overigens). Een snelle counter met een perfecte assist door Matthew op Jemuel resulteerde in een klassegoal; 2-3.

SB verslagen? Zeker bijna nadat Tim alleen op de goal afging en eens wat anders probeerde dan normaal, iets wat die nog moet blijven oefenen bleek binnen 3 seconden. Hierom en omdat SB ook nog niet scoorde na de geopende schiettent met Kyan en zijn verdediging als eindstation bleef deze stand op het scorebord staan.

2x winst dus op SB en wederom hebben we al afgesproken elkaar voor een 3de wedstrijd uit te nodigen middels mail daar de tijd rijp is.

Eerst nu aankomende week de beker om vervolgens de 2de helft van de competitie in te gaan. In welke poule/klasse en wie onze tegenstanders zijn zullen we nog een aantal dagen moeten afwachten. Of we er zin in hebben?,....zeker!

Herstel* , laat in de nacht van 12 op 13 Januari deelde Kyan de nieuwe indeling voor de 2de seizoenshelft, bij deze hierbij bekend dus ....

OLIVEO JO17-3 ONDER 17 ZATERDAG - 3E KLASSE 4 VOORJAAR


Boys, succes met de proefwerk week/weken en we zien wel of trainingsarbeid voor leer-arbeid zal gaan. In ieder geval vol goede moed naar SV Nootdorp.  

     

"Onze Killer"  

   

Overig clubnieuws van Oliveo JO17-3