Grote clubactie wederom een groot succes

 
 
In de afgelopen periode hebben de jeugdspelers van Oliveo zich enorm ingezet om zo veel mogelijk loten te verkopen voor de Grote Clubactie(GCA). Dat zij enorm hun best hebben gedaan is ook bij het team van de GCA niet onopgemerkt gebleven. De eindstand is dat de inzet van onze jeugdspelers ruim € 2.000 voor de club heeft opgebracht. Een prachtig resultaat!
 
Via deze weg willen wij alle jeugdspelers die zich hebben ingezet dan ook hartelijk bedanken voor hun moeite. Klasse gedaan jongens! Dit bedrag zal Oliveo ongetwijfeld goed kunnen gebruiken ter verdere verbetering van onze vereniging!   
 
Zoals beloofd waren voor de hele fanatieke lotenverkopers wat prijsjes beschikbaar. In de leeftijdscategorie 08/09/010 heeft Roy Bartens met 30 loten het meeste aantal loten van al zijn leeftijdsgenoten kunnen verkopen. Hij zal richting het voorjaar worden uitgenodigd om bij een wedstrijd van Oliveo 1 'pupil van de week' te zijn. Dit geldt tevens voor Joris Wijtman uit de categorie O11/O12 met 24 loten. Joris zal diezelfde uitnodiging ontvangen. 
 
Daarnaast zal de hoofdtrainer van de Oliveo zondag selectie, Jeroen Hoefnagel, een gasttraining komen geven aan onze jongste jeugd (t/m O12). Hierbij zal hij geassisteerd worden door enkele selectiespelers van Oliveo zondag. Deze zal plaatsvinden richting het voorjaar, als het weer wat beter weer wordt!
Team Grote Clubactie!