Oliveo Zaterdag 1 | Oliveo Zaterdag 1 richting Barcelona!

Vrijdag 11 januari vertrekt Oliveo Zaterdag 1 naar Barcelona voor een trainingskamp. Na een goede eerste seizoenshelft maar toch achteraf een wat teleurstellende 7de plek, gaat Oliveo zich in Barcelona opladen voor de tweede helft van het seizoen. Vrijdagochtend landt het team op Barcelona El Prat Airport en vertrekt het naar hotel Pere IV waar het van alle gemakken voorzien zal zijn (Spa, zwembad, fitness).

Op zaterdag staat er een oefenwedstrijd gepland tegen ’ t Gooij 1 en in de dagen daaropvolgend in totaal 3 trainingen waarvan 1 op het prachtige strand. Verder gaan de heren d.m.v. een fietstour de stad eens goed verkennen en bezoeken ze de wedstrijd Barcelona – Eibar. In de avonden gaat er gezamenlijk gestreden worden tijdens een beerpongtoernooi en uiteraard de welbekende voetbalquiz, maar zal er uiteraard ook een kijkje genomen worden in het nachtleven van Barcelona.

Dinsdag 15 januari vertrekt Oliveo Zaterdag weer naar huis om zich klaar te maken voor de eerstvolgende wedstrijd tegen DVC. Volg de heren van Oliveo Zaterdag tijdens hun trainingskamp op Instagram (@oliveo_zaterdag_1) of Twitter (@Oliveo_1).

Overig clubnieuws van Oliveo Zaterdag 1