Oliveo 1 | Oliveo wint door hattrick van Van Rheenen

Met een loepzuivere hattrick heeft de kersverse vader Van Rheenen de topper tegen Hillegersberg beslist. Alle treffers vielen in de 2e helft waarbij de doelpunten achtereenvolgens met het hoofd, het linker- en rechterbeen gemaakt werden. Veel kansen kreeg Oliveo niet maar het ging goed om met de gene die het kreeg.

Opstelling: De Rotte. Woutersen (c), Pels, Luscuere, Van Adrichem. Milolaza, Terlemis (Iordanis), Brouwer (Van der Zwan). Bom (Ruigrok), Van Rheenen, Huurman.

De 1-0 van Van Rheenen in de maak! 

Lang leek het er niet op dat Oliveo vandaag zou gaan winnen. Hillegersberg beschikt namelijk over een goede ploeg met een hoop technische kwaliteit. De handige aanvallers bezorgde de verdediging van Oliveo flink wat kopzorgen. Echter stond het collectief weer als vanouds waardoor er nauwelijks kansen werden weggegeven. Waar Oliveo in de 1e helft flink werd teruggedrongen ging het na rust een stuk beter. In de laatste 20 minuten stal Van Rheenen de show. Na een terugkaatsend schot van Bom kopte de boomlange spits fraai raak. De ingevallen Van der Zwan had een fraaie actie en assist bij de 2-0. De eveneens ingevallen Ruigrok kreeg in de laatste minuut nog een penalty mee. Een koud kunstje en dus de derde van de middag.

Ruigrok wordt gevloerd en krijg een penalty. 

Een aparte wedstrijd waarbij Oliveo misschien voetballend minder was maar wel betere kansen kreeg. Uiteindelijk waren beide ploegen het er over eens dat de overwinning in ieder geval verdient is. Oliveo doet hiermee goede zaken en vind weer aansluiting bij de top. 

Een fraaie 3-0!


Er is weer fraai beeldmateriaal beschikbaar met dank aan Nico van Rheenen en David Dilling.

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B09GZYbYHx6BXn