Speculaaspoppenactie 2018

Ook dit jaar gaan we weer de zeer succesvolle Oliveo speculaaspoppen actie doen!

Stel je voor dat je je medewerkers, collega’s, teamleden, familie of vrienden of wie dan ook kunt verassen en tegelijkertijd de club kunt steunen. Dat zou toch mooi zijn!

Ruim 900 poppen zijn er vorig jarig besteld en afgeleverd en iedere euro van de opbrengst van bijna € 2.500 is volledig ten goede gekomen aan de club. Vorig jaar hebben we onder andere extra sport en spelmaterialen en doeltjes aangeschaft. Deze keer hebben we als doel het opknappen en aanpassen van het terras en het speeltuintje naast de kantine.

Dus ook nu weer de mogelijkheid om prachtige speculaaspoppen af te nemen van maar liefst een halve kilo en een halve meter lang!

Verpakt in een mooie geschenkdoos kosten deze maar 5,00 per stuk.

(Voor bedrijven is er vanaf 10 stuks de mogelijkheid om ook een factuur te ontvangen.)

Evenals vorig jaar wordt de bestelling begin november bij de fabriek geplaatst en zullen vanaf 27 november de poppen kunnen worden afgehaald in de kantine. Of vanaf 25 stuks indien gewenst persoonlijk door ondergetekende worden thuisbezorgd of op het werk worden gebracht.

Wil je meedoen?

Mail dan je naam, (evt. bedrijfsnaam), adresgegevens, telefoonnummer en aantal speculaaspoppen naar Voorzitter@oliveo.nl.

Doe dit uiterlijk 31 oktober 2017, zodat we tijdig kunnen bestellen!

Ruud Schalkwijk (Voorzitter@oliveo.nl).