Oliveo 1 | Seizoen opening loopt uit op deceptie voor Oliveo

Dat een goede voorbereiding geen garantie is voor een goeie start blijkt maar weer eens waar te zijn. In de eerste wedstrijd van het seizoen liet Oliveo zich in de 2e helft overrompelen door TOGB. Daar waar de organisatie in de eerste 45 minuten als een huis stond was dat na rust helaas anders. Teveel persoonlijke fouten deden daarnaast de blauw-witte zebra’s de das om. Een pijnlijke 0-5 stond er na het laatste fluitsignaal op het bord.

Opstelling: De Rotte. Woutersen ©, Pels (Van Adrichem), Luscuere, Iordanidis. Brouwer (Milolaza), Huurman, Van der Zwan (Kleij). Bom, Van Rheenen, Bentvelzen.

Woutersen in gevecht om de bal. 

In klassiek oer Hollands weer, wat logischerwijs niet veel bezoekers trok, begon de wedstrijd aardig voor Oliveo. Het had een klein overwicht op het veld maar kon dit niet uitdrukken in grote kansen. TOGB daarentegen ook niet al hield doelman De Rotte eenmaal zijn goal knap schoon in een 1-op-1 situatie. Na een half uur spelen was Oliveaan Bom dichtbij een treffer maar trof de schoen van de TOGB goalie. Met de brilstand van 0-0 werden de droge kleedkamers opgezocht.

Na rust kantelde de wedstrijd na 10 minuten in het voordeel van TOGB. Door het hart van de defensie kreeg de spits vrij baan richting het goal en faalde niet. Een tweede goal was bijna identiek en daarmee was het verzet definitief gebroken. TOGB liep daarna eenvoudig uit naar 0-5. Voor Oliveo is het nu zaak om snel de wonden te likken en zondag uit bij Meeuwenplaat voor revanche te zorgen.

David Dilling doorstond weer en wind om nog wat beelden te schieten!

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B165fu2Muf4AD