Oliveo heeft een nieuwe hoofdtrainer voor de JO17-selectie

‘’Het optimale uit je zelf halen als speler, begint bij het geloof in eigen kunnen en de wil om je zelf bij elke training of wedstrijd te ontwikkelen’’.

Ersin is woonachtig in Schiedam en 43 jaar oud. Hij heeft een verleden als voetballer en trainer bij Excelsior ’20, een gerenommeerde vereniging in zijn woonplaats. Afgelopen seizoen was hij daar trainer van de JO17-1. In het dagelijks leven is hij werkzaam als senior adviseur/controller bij de Rijksoverheid.

‘’Ik ben van mening dat bij 100% inzet en passie je talent als speler pas een voordeel is. Dat dan ook je toegevoegde waarde voor je team tot uiting komt. Met als gevolg dat je als speler plezier krijgt in het voetballen met als doel om het optimale uit je talent te halen. Het team zal dan ook beter worden als geheel in het voetballen en een eenheid vormen op het veld met de drive om altijd te willen winnen! ’’

Met Ersin hebben we een ambitieuze, enthousiaste en communicatief vaardige trainer gevonden. Hij zal na de zomerstop gaan beginnen. We wensen hem natuurlijk heel veel succes en zien uit naar een goede samenwerking!