Schalke auf Tournee

Zoals bekend is de Schalke clinic helaas vorige week zaterdag niet doorgegaan, reden zou het faillissement van de organisatie zijn. In de media is hier, vooral door het AD, in diverse berichten aandacht aan geschonken. Op zich is aandacht hiervoor prima, maar mag niet tot verwachtingen leiden, want in het laatste bericht van het AD wordt aangegeven dat de voetbalclub Schalke 04 iets terug gaat doen voor gedupeerde kinderen. Echter laten we niet op de zaken vooruit lopen!

Zoals wij al eerder lieten weten waren ook wij verrast van dit erg vervelende bericht, maar aan het feit op zich kunnen we niets veranderen. Vanuit het bestuur zijn wij natuurlijk wel bezig om alles op een rijtje te zetten en te bekijken welke stappen er genomen kunnen worden tegen het organisatiebureau.

Zo laten wij onderzoeken welke juridische middelen er mogelijk zijn. Hiervoor is het belangrijk om te weten wat de omvang van de “financiële schade” is.

Ook zullen wij bekijken of we in een of andere vorm iets kunnen betekenen voor de gedupeerde kinderen en ouders.

Wij hebben al eerder naar de namen van degene die zich ingeschreven hadden gevraagd, maar helaas heeft nog niet iedereen daarop gereageerd. Bij dezen willen wij nogmaals vragen om degene die zich ingeschreven hebben zich via de mail te melden bij secretaris@oliveo.nl

Graag naam gemaakte kosten en betalingsbewijs meesturen, zodat wij een zo volledig mogelijk inzicht hebben.

Wij hebben inmiddels ook contact met een andere voetbalvereniging die helaas hetzelfde is overkomen. Zo hebben wij afgesproken om elkaar op de hoogte te houden, want hoe meer informatie er is des te beter.

Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bestuur Oliveo