Oliveo JO8-1 | JO8-1: Sterk

Nog met de wedstrijd van drie dagen geleden in de benen stonden onze mannen zaterdagochtend 19 mei alweer klaar voor de volgende wedstrijd. Vandaag een wedstrijd tegen Semper Altius JO8-1 uit Rijswijk. Een ploeg die tot nu toe nog geen één wedstrijd heeft verloren.

Ook vandaag een thuiswedstrijd. In de kleedkamer zette coach Rens onze mannen weer op scherp. Als er net zo’n power in zit als afgelopen woensdag dan beloofd het een mooie wedstrijd te worden. Tijdens de warming-up was er vooral aandacht voor gerichte passes en onderlinge communicatie.

Om 9:00 uur gaf topspelleider Sietse het startsein. Vanaf het eerste moment werd er door beide teams sterk gevoetbald. Dat de teams aan elkaar gewaagd zijn, werd snel duidelijk. Na 5 minuten was het 1-1. En vlak voor de eerste time out viel de 2-1 voor Oliveo met een dubbele panna!   

Ook het tweede kwart begonnen onze mannen sterk. En dat werd beloond met een derde doelpunt: 3-1. Beide teams trakteerden de toeschouwers op mooi voetbal. Mooie acties en mooie reddingen aan beide kanten.

Rust. Tijd om even bij te tanken met limonade.

Het derde kwart ging Semper Altius voortvarend van start. Het werd 3-2 en even later 3-3. De volgende keer toch maar iets minder sterke limonade geven?  Maar onze mannen zouden onze mannen niet zijn als ze niet door bleven vechten om het tij weer te keren. En het lukte! In de laatste minuut voor de laatste time out werd het 4-3 voor Oliveo.

Tijd voor het laatste en beslissende kwart. Beide teams stonden op scherp. Even wisten het nog spannend te houden, maar na 4 minuten maakten onze mannen een einde aan de spanning: 5-3!

Eindstand 5-3. Een verdiende overwinning. Sterk gevoetbald mannen, Top gedaan!

Overig clubnieuws van Oliveo JO8-1