VV Oliveo zoekt hoofdtrainer JO12/11

Oliveo is een ambitieuze vereniging waar binnen recreatief en prestatief voetbal hand in hand gaan. Oliveo heeft als doelstelling binnen de jeugdafdeling om alle categorieën op hoofdklasse niveau te laten voetballen zonder dat dit ten koste gaat van de recreatieve sporter.

Oliveo wil alle teams twee keer in de week een kwalitatief goede training aanbieden, maar wel op ieder zijn niveau. Door een hoofdtrainer op iedere leeftijdscategorie, aangevuld met assistent trainers. Trainers die samen met het voetbaltechnisch team de opgaande lijn in de voetbalopleiding verder vorm geven.

Voor de leeftijdscategorie JO12/JO11 (wedstrijdvorm 8 tegen 8 op een half veld) zijn wij op zoek naar een hoofdtrainer, die globaal de volgende taken uitvoert.

-       Je bent aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor de zes teams in deze leeftijdscategorie.

-       Je coördineert de trainingen voor deze teams.

-       Je bekijkt zo veel mogelijk teams op wedstrijddagen.

-       Je geeft vorm aan de (voetbaltechnische) organisatie binnen de leeftijdscategorie op een manier die aansluit bij het voetbaltechnisch beleid binnen Oliveo.

-       Je geeft aansturing en ruggensteun aan de andere trainers van deze selectie.

-       Je overlegt regelmatig met het voetbaltechnisch team over de uitvoering van het voetbaltechnisch beleidsplan.

We zijn op zoek zijn een kandidaat die niet persé over een passend trainersdiploma hoeft te beschikken, maar wel over het enthousiasme om jonge kinderen te leren ontwikkelen (op voetbalgebied). Je beschikt over enige aantoonbare ervaring met de leeftijdsgroep. We vragen aan onze jeugdtrainers een Verklaring Omtrent Gedrag in te leveren.

Wij bieden de nieuwe hoofdtrainer van JO12/JO11 een marktconforme vergoeding, en de mogelijkheid tot (verdere) scholing, zoals het volgen van een opleiding voor een trainersdiploma.

Als je belangstelling hebt voor deze functie stuur dan een mail met je motivering en je CV naar voorzitter@oliveo.nl.