Pupil van de week (Antibarbari) - Coen Overdevest

Aanstaande zondag 20 mei bij Oliveo tegen Antibarbari is Coen Overdevest uit onze JO11-1 pupil van de week.

Coen is niet zomaar een jeugdspeler. Coen is de speler die bij de grote clubactie de meeste loten wist te verkopen. Speciaal hiervoor is Coen de laatste pupil van de week van dit seizoen! Coen gefeliciteerd en bedankt voor je inzet!

Hieronder stelt Coen zich voor:

Hoi,


Ik ben Coen Overdevest en vind het super leuk om Pupil van de Week te zijn, want dan mag ik met de besten van Oliveo het veld op lopen. Ik ben bij Oliveo gaan voetballen omdat mijn vader Dennis Overdevest en ook opa Wim en ome Willem van der Smit hier gespeeld hebben.
Ik wil als ik straks wat ouder ben de beste middenvelder van Oliveo worden en mocht ik nog beter worden de beste middenvelder van Feyenoord. Maar eerst moet ik nog maar even mijn school afmaken.
Ik zit op de Johannesschool in groep 6 en vind het leuk daar. Vooral in de pauze "Volgas voetballen met mijn vrienden"

Ik ben bij F-Cees begonnne toen ik 5 jaar oud was. Daarna heb ik de F7 en F6 gespeeld. Met de F3 zijn we 2 jaar geleden kampioen geworden.  Vorig jaar heb ik in de F1 gevoetbald en nu zit ik in de JO11-1
De beste club van Nederland vind ik natuurlijk Feyenoord en de beste buitenlandse club is Manchester City. De beste Nederlandse speler is Virgil van Dijk en buitenlandse speler Paule Dybala.

Doei,
Coen Overdevest